torsdag 21 april 2016

Slipmaskin bäst i test 2016

Bosch PSM 2AES, bäst i test. De små slipmaskinerna med trekantig sula är oumbärliga när du ska måla om fönstren och slipa längst in i hörn. De är mindre och lättare att arbeta med än vanliga planslipar och de kan komma åt att slipa i hörn. Slipmaskiner – bäst i test. Alla planslipar klarar finslipningen, men vid lite grövre jobb är det bara en som håller måttet.


En maskin kraschar helt i vårt uthållighetstest.

En bra slipmaskin har hög säkerhet, snabb hastighet och fungerar för att finslipa material. Vi jämför de bästa slipmaskinerna på marknaden. En bra dammuppsamlare bör finnas för att undvika att du andas in slipdamm, helst också möjlighet att ansluta dammsugare till maskinen. Utöver det tillkommer önskemål om montering och praktiska . Att slipa för hand kan vara lite småtråkigt och jobbigt. Lyckligtvis har tillverkarna av verktygsmaskiner insett detta och försett oss med grejer.


Några maskiner har den bästa lösningen, en dosa eller kassett där mer eller mindre sofistikerade filter samlar in dammet. Obs notera rotationsriktningen för oss utan mening.

Viss erfarenhet med vinkel slipmaskiner fördel är i en TestBeim slinga. Här hittar du modeller av typen excenterslip, detaljslip, bandslip och fler. Välj om du behöver dammutsug, om det ska finnas snabbfäste för verktyget, maximal ljudnivå och vikt.


Köp din nya slipmaskin på K-rauta med hemleverans idag. Det finns en mängd olika typer av slipmaskiner att välja på. Allt ifrån planslipar, bandslipar till multifunktionella alternativ. Det är alltid uppdraget som styr vilket alternativ som är bäst. I detta test lägger vi allt krut på den så kallade deltaslipen med en spetsig front.


Användningsområdet är tydligt. Modell, Betyg, Pris, Testkommentar. Bandslipen är ett slipmaskin för dig som snabbt vill kunna grovslipa större ytor.


Den är avsedd för en rad olika arbetsuppgifter, men främst för att grovslipa material längs dess ådring. Den används för allt från att slipa bänkskivor till at. Hej, jag börjar känna att det är dags att införskaffa en slipmaskin. Jag tror att som första.


Har dessutom vunnit endel bäst i test (snabb avverkning, bra vikt, inkoppling av dammsugare, flerhandsgrepp). Motorn är kraftfull med turbofunktion för en mycket snabb hastighet och kommer upp i hela 600W. Med en slipyta på 1mm kan man jobba på stora ytor, utan att .

För hemmasnickaren står valet mellan plan-, excenter- eller bandslip. Tre slipmaskiner som alla har sin funktion. Men vilken man ska satsa på och varför, det försöker vi redan ut här.


VINKELSLIP AEG WS8-125S 800W. Vinkelslip med kraftfull motor! AEG:s nya vinkelslip är försedd med en 8Watts motor för bästa effektivitet. En borrskruvdragare är hemmafixarens bästa vän. Testfakta har testat sju modeller inför semesterns byggprojekt.


Den maskin som lyckas få ihop alla delarna bäst är testets dyraste maskin från Makita. Priset var inte det bästa såg jag när jag titta på clasohlsson sida. Testvinnarna har utmärkt sig genom hårda produkttester. Vi eftersträvar alltid bra kvalitet på våra produkter.


Den enkla tanken bakom detta är att det är dyrt med dålig kvalitet. Ett bevis på att våra produkter lever upp till förväntade krav är när de testas oberoende. Här samlar några av de produkttester som genomförts på våra produkter. Testerna har gjorts av oberoende parter och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.