onsdag 27 april 2016

Bästa appen för att lära sig svenska

Då var det dags för ett nytt utförligt inlägg, där jag går igenom nio appar för att lära sig svenska. Den erfarenhet jag har utav uTalk Svenska är att appen fungerar på alla nivåer inom SFI. Rolig frågesport – eftersom vi minns bäst det vi är intresserade av. Aldrig har det varit lättare att lära sig ett nytt språk.


Låt en språkapp bli din nya bästa kompis.

Vi har guiden till de populäraste versionerna. Svenska: Här presenterar vi appar för att lära sig svenska. Kommentera gärna apparna nedan och hjälp andra att hitta de bästa apparna för att lära sig svenska.


Om du känner till bra appar för att lära sig svenska, så tipsa oss. English: Here we present apps for learning Swedish. Please feel free to comment the . Ytterligare information om språket finns i slutet på respektive recension.


Det är en slags interaktiv pekbok där man får se växternas utveckling och lära sig om strategier för fröspridning.

Förutom techvolontärerna på Refugee Tech och integrationsappen Welcome drogs även den svenska språkappen Lingio i gång. Jag kom själv hit när jag var sju och efter över år i Sverige vet jag vad integration innebär. Tanken bakom Lingio var att hjälpa nyanlända att lära sig svenska ”, säger . Memrise handlar inte bara om att lära sig språk, utan om att komma ihåg i allmänhet. Men eftersom det här handlar om språk går vi inte in närmare på kurserna i periodiska systemet eller hur du minns ordningen på alla korten i en kortlek. Memrise växlar mellan olika sätt att lägga ord på minnet, till exempel . I appen Lära läsa är läsförståelse på meningsnivå i fokus.


Följ charmiga karaktärer som t ex ormen Ola och bilen Bert och matcha mening och bild. Detta är en app som passar för de yngre eleverna som knäckt koden och som är redo att ge sig i kast med läsförståelseuppgifter. Den här sidan är från Komvux Malmö Södervärn och är för nybörjare. Man väljer vilket tema man vill arbeta med men gången inom varje tema är bestämd och man måste klara av ett moment innan man går vidare till nästa.


Nu finns möjligheten att installera hejsvenska. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Lär dig svenska med Babbel. Hämta Lär dig svenska med Babbel för att använda på din Apple TV.


Hämta Lära sig svenska - Fabulo för att använda på din Apple TV. Hur man lär sig svenska skiljer sig från person till person. Därför har vi lärt appen att lära sig från din inlärning.

Efter en kort tid med appen kommer Mondly förstå vad som passar dig bäst och bli din egen guide och anpassade lärare. För många nyanlända är möjligheten att lära sig svenska en förutsättning för att få jobb och komma in i det svenska samhället. Ett nytt forskningsprojekt vid Göteborgs universitet och Chalmers ska därför utveckla en app för att hjälpa flyktingar att snabbt lära sig svenska. Prata svenska så som du alltid drömt om.


Har du lärt dig “elefant”, “katt” och “ apelsinjuice”, men vet inte riktigt hur det ska hjälpa dig på din nästa semester? Eller har du pluggat in alla ord från “abakus” till “azurblå” i vokabellistan, och undrar i ditt stilla sinne hur alfabetets återstående bokstäver ska kunna ta dig vidare? FunEasyLearn är ett nytt, lätt och enkelt sätt att lära sig Svenska på – vare sig du gillar att lyssna på musik från andra länder, att resa, att jobba för internationella företag, eller helt enkelt chatta med utländska vänner. Skaffa den KOSTNADSFRIA ordförrådsappen nu!


Som språkspion blir du hjälte i ett episkt äventyrspel. Och lär dig ett språk medan du spelar! Använd ditt nya språk för att lura fientliga . Practice your speaking, reading, listening and writing skills while playing a game! Det bästa sättet att lära sig ett språk är att prata med en infödd.


Skippa kvällskursen och lär dig ett nytt språk med hjälp av mobilen. För en betydligt lägre kostnad är det lätt att sistaminuten-putsa på spanskan på flygplanet på väg ner mot Solkusten med en app. Här är några populära alternativ.


Lär dig spanska med Babbel” ”Babbel” finns i olika versioner för olika språk . Det var faktiskt genom podgeniet Kristoffer Triumf på Twitter som jag fick höra om appen Duolingo. Gränssnittet är grafiskt tilltalande och upplägget pedagogiskt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.