onsdag 27 april 2016

Betongslip hilti

Hilti Diamantslipning - DG 1- Diamantslip för golv- och väggslipning, utjämning, avvägning och uppruggning av betong samt borttagning av färg, beläggning och lim. Skärmaskiner konstruerade för att vara ergonomiska, balanserade och lätta att hantera – bidrar till att minska ansträngningen och öka produktiviteten – för spårfräsning och skärning i betong och murverk. En handhållen betongslip med borstlös motor, konstruerad för längre livslängd och extremt . Drivning : Medföljande omformare.


Dammutsug: Speciell längd erfordras. Det som syns på bilderna är det som säljs.

Betalas senast dagar efter avslutad auktion. Cramo för ett brett sortiment av slip- och fräsmaskiner som hjälper dig att uppnå önskat resultat, oavsett vilket material som skall bearbetas. Vid slipning och fräsning är slip- och frässkivornas kvalitet av största vikt för att få rena och raka spår respektive slipytor.


Materialet du ska bearbeta avgör valet av slipskiva. Betongslip Hilti DG 150. Användningsområde: – Slipning av alla typer av mineralmaterial – Bortslipning av målning, epoxy på betong – Slipning av mineralmaterial för efterföljande beläggning, målning – Slipning av betongkanter – Bortslipning av fästmassa för kakel och . Maskinen är en före detta hyrmaskin som är i bra skick.


Säljare är behjälplig att lasta. Om du behöver hjälp med frakt kan Timfors vara behjälplig med de.

Alla avgifter och priser är exklusive moms om inget annat anges . Hyrmaskiner i Umeå - Hyr där proffsen hyr - Vi har maskinerna som hjälper dig till bästa resultat. Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar, containrar, byggställningar och andra tillbehör. Hyr dina maskiner hos GByggmaskiner i Sundsvall! Handhållen betongslip från Hilti.


Kapa och slipa i olika material som murverk, tegel, natursten och betong. Hyresförsäkring ingår i priset Öppettider mån - fre 06. Hyra över helg bokas alltid lördag och söndag.


Dessa objekt säljes på nätauktion med avslut den 19:e december. För mer info och bilder följ länken till våran hemsida. Hilti betongslip Hilti bilmaskin flex betongsåg scan combiflex betongslip. Mått ( LxBxH), 3x 1x mm.


OF Maskin OF Bygg OF Byggservice. Takslipmaskin inkl dammsugare, 1mm. Hitta betongslip , hilti dg1och andra hyrmaskiner hos uthyrare i Skellefteå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.