tisdag 27 december 2016

Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig. Jag har också ofta rekommenderat den till andra, eftersom detta är något som verkligen behövs!


I ett samhälle där böcker har kort lagerhållning och det mest bara finns nyutkommet i den . Här köper och säljer privatpersoner och företag på lika villkor utan mellanhänder.

See what people are saying and join the conversation. Bonniers investmentbolag B. Bokbörsen fakturerar säljaren en avgift per förmedling. Visa fler bolag på denna adress. Inga telefonnummer registrerade.


Alla siffror anges i hela tusental. Ansvarig Sven Bonde år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Det finns även historik över prisförändringar och annan information. Till exempel vilka betalningssätt de godkänner, om de har några fysiska butiker och mycket annat. På bokbörsen säljer vi böcker under namnet Karlssons Bok, och ni hittar alla våra böcker på länken nedan.


KARLSSONS BOK PÅ BOKBÖRSEN. Nätbokhandelschefen: Begagnatmarknaden är intressant för out-of-print och kurslitteratur. Nätet – en marknad med potential för begagnade böcker. Nu kan du välja att stänga av betalningar med kontokort eller från paypalkonton för inrikes kunder om du vill.


Det innebär att du inte längre får några sådana inbetalningar till ditt paypalkonto. Om du tar emot beställningar från utländska kunder är deras enda betalalternativ dock fortfarande kortbetalning eller via sitt . Nu är ett händelserikt år till ända och vi står inför julen igen. Beställningar går direkt till säljarna. Leverans och betalning sker utan vår medverkan.


På de böcker där det krävs förskottsbetalning gör man alltså en rätt stor risk ? Jag kan inte se något betygsystem likt traderas.

Förra året gick företaget med förlust. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Omsättningen är miljoner. Startsidan är den här appens baksida. Jag förstår att folk inte hittar . Annonsmarknad som förmedlar försäljning av begagnade böcker, ljudböcker, tidningar, skivor och filmer.


Här finns väldigt många artiklar från ett stort antal genrer. Man kan också själv bli säljare. Ett smart sätt att spara på både pengar och miljö.


De tycktes aldrig få in ”Botten Upp” varför folk har bett mig i rätt många år att jag ska ge ut den igen. PromikBook är också ett komplett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.