onsdag 21 december 2016

Kärnborr diamant

Vår kärnborr är tillverkad i hög kvalité och har måtten 132x4mm, den är idealisk för användning med elektriska borrmaskiner vid borrning på granit, hård sten,. Detta är en kärnborr som är idealisk för användning med elektriska borrmaskiner vid borrning på granit, hård sten, betong, armerad betong och andra hårda ytor. Dess hållbara konstruktion garanterar en väl fungerande borr.


Denna kärnborr har ett mått på 244x4mm, men vi erbjuder även andra storlekar . Kärnborr diamant 132x4mm hos vidaXL.

Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Leveranstid arbetsdagar. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid . Mycket hög skärhastighet och mycket god livslängd.


Nådde upp till global nivå. I Korea, stenarna är i allmänhet mycket stark. Fast positionerat som ett ledande företag på den inhemska .

OBS - pris visas när du väljer dimension. För vissa storlekar både segmenthöjden mm och mm. OBS större dimensioner kan fås på beställning. Den är tillverkad i hög kvalité och har måtten 180x4mm, den är idealisk för användning med elektriska borrmaskiner vid borrning på granit, hård sten, betong, arme. Passa på att fynda redan idag!


Diamant kärnborr , Berner. Kvalitetsverktyg för högsta krav och. The product is already in the wishlist! Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Delar av vårt breda sortiment för diamantverktyg tillverkas i vår egen anläggning i Göteborg.


Våra egna serviceanläggningar för reparation och underhåll av byggmaskiner finns i Göteborg och Solna. Vid borrning av större hål i dessa material är ett diamant - kärnborr en rimligare lösning men då krävs i allmänhet både vattenkylning och ett stadigt stativ. Med Jernevikens kärnborr har du möjlighet till ett flertal val av borrkronor, helt anpassade för vad just din håltagning kräver.


Vårt mest sålda kärnborr är vårt eget Dimacx diamantsegment.

Denna 120x4mm kärnborr är perfekt för användning på elektriska borrmaskiner vid borrning av granit, sten och armerade betongytor. Såg en annons på blocket om kärnborr från detta företaget. Har inte så bra koll på priser på denna typen av verktyg men tycker det ser väldigt billigt ut.


Inom en snar framtid kommer ä. Vi har ett av den svenska marknadens starkaste utbud med kvalitetsprodukter från världsledande tillverkare inom sten, betongbearbetning och betonghåltagning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.