fredag 30 december 2016

Lambertsson göteborg

Vi växer och öppnar sin tredje depå i centrala Göteborg. Läget blir något utöver det vanliga, strax intill ett av Trafikverkets nya och spännande infrastrukturprojekt. Vår depå i Högsbo erbjuder ett brett och komplett sortiment av maskiner till uthyrning och byggnadsrelaterad tjänster för att finna rätt lösning till just dig.


Vår depå i Gullbergsvass erbjuder ett brett och komplett sortiment av maskiner till uthyrning och byggnadsrelaterad tjänster för att finna rätt lösning till just dig. Vi har nu fyra depåer runt om i Göteborg och man kan effektivt flytta resurser där det .

Hitta och kontakta din närmaste depå. Karta och vägbeskrivning. Erbjuder maskinuthyrning vid projektet Partille Port.


Swedish Rental är branschföreningen för företagen som tillhandahåller byggmaskiner - resurser, service och tjänster - för näringsliv och samhälle. Depån ligger vid Falutorget vid Gasklockan, alldel. Sveriges största söktjänst för öppettider.


Under våren och sommaren så har vi med vemod i hjärtat fått säga adjö till några av våra kollegor. Jahn-Erik Lambertsson ( Göteborg ) har gått i pension, Leif Pettersson (Stockholm) har trappat ne Benjamin Corkovic (Malmö ) har bytt karriär och Jonas Paulsson (Göteborg) ville lära sig mer om sjötransporter.

Regionchef för region väst. Vi söker nu en regionchef till vår Rentalverksamhet för region väst. Har du kännedom om bygg eller närliggande branscher ser vi det. Peab - dagar sedan - spara jobb - mer.


Rentalföretaget Lambertsson öppnar tredje depå i Göteborg Rentalföretaget Lambertsson , som ingår i börsnoterade Peab, öppnar sin tredje depå i centrala Göteb. Magnus Lambertsson på Skanska ser en tydlig trend i vart det är svårast att bygga. Foto: Stadsbyggnadskontoret. Länsstyrelsen tar emot omkring 1överklagade bygglovsbeslut varje år från Göteborg.


Och främst överklagas det i kustnära områden och centrala Göteborg. Peab-ägda maskinuthyraren Lambertsson växer och öppnar sin fjärde depå i Göteborg. Läget är vid det stora projektet Partille Port där det planeras att byggas över 8lägenheter. Maskinuthyraren öppnar ny depå i Göteborg.


Hej gäst, du är inte inloggad. Försäljnings och marknadschef för Skanska Nya Hems bostadsproduktion i Stockholm och Göteborg. Personalansvar för mellan 6-personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.