tisdag 27 december 2016

Crimson fotobok

Från 19kr18kr (exkl. moms). Fotobok för barnbilder . Ladda upp dina bilder och lägg din beställning direkt i någon av våra webbtjänster. Läs mer om våra olika fotografiska papper, bläckstråleutskrifter, bildmonteringar, inramningar, fotoböcker, trycksaker och direktprints-material. Om sidantalet - ring dem och fråga!


Om kvaliten - jag har gjort en fotobok hos dem och jag blev mycket positivt överraskad över hur bra det blev.

Snyggt papper , bra tryck och bra kvalitet i inbindningen. Den ser ut och känns som en riktig bok. Och priset var bra, särskilt om man kan hämta den själv hos dem . Vi har testat tio olika tjänster för att göra sin egen fotobok. Risken finns att det är ett misstag om en råfil monteras i en fotobok.


Du får professionell rådgivning, och kan känna dig trygg och säker på att du får en bra slutprodukt. Du skapar dina fotoböcker med programvaran FrontBook . Det här är så nära man kan komma en riktig fotobok. Synd bara att man inte kan trycka något på pärmen, säger Evelina Honyak.

En tydlig svaghet för testets två bästa . My Photobook som jag använt tidigare. Dessutom prisvärt, men det är ju inget nytt. Crimson börjat med fotoböcker! Karin - Bellas största fan.


Så bra att du är stolt över din snippa! Jag har gjort flera där och har . Med mobilerna så ar vi plötsligt fått möjligheten till att nästan fånga alla delar av vårt liv och vardag på bild – vilket är helt fantastiskt. Men problemet är att bilderna oftast hamnar i ett galleri på mobilen, eller något liknande på nätet, som vi aldrig sen går tillbaka och tittar igenom.


Det är inte så att man tar fram mobilen och . Har testat blurb och apple, apples är den med bäst kvalité anser jag, snyggt, bra tryck samt tjockt papper men även dyrast. De har fler alternativ jmf med apple gällande storlekar och former . Sveriges bästa fotolabb (tycker jag), crimson. En rolig present till nästan vem som helst.


Gör en bok med bilder i toppkvalitet om dig själv, den du ska ge boken till eller kanske er . För inte allt för länge sedan var det nästan bara yrkesverksamma fotografer som kunde få se sina bilder pryda sidorna av en inbunden bok. Nu finns det inga hinder för någon som har en digitalkamera och en internetuppkoppling att ladda upp sina bilder på nätet och trycka upp en fotobok. Tryckeriet levererar både till privatpersoner och företag med små som stora . Resultatet blev över förväntan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.