tisdag 27 december 2016

Köpa container malmö

box Containers AB har nya och begagnade containers till uthyrning och försäljning på vår nya depå i Malmö. Hos oss kan du själv välja ut din container och slipper alltså köpa grisen i säcken. Priser på de vanligast containertyperna: 8ft CONTAI.


Malmö och vill ha bästa möjliga service och villkor? Vänd dig till oss på Lundby Container Service.

Containerpoolen säljer och hyr ut container för förrå lagring, transport samt specialenheter. Vi kan även erbjuda helt kundanpassade containers. Vi har containers för alla ändamål. TLS Container Trading AB. Vi erbjuder container för en rad olika ändamål.


Här kan du enkelt se vilken typ som passar just dig och ditt företag. Köpa eller hyra, nytt eller begagnat?

Vi kan erbjuda lösningar som passar alla oavsett om du vill hyra, leasa eller köpa , nytt eller begagnat . I paketet ingår ett arbetsbord med skruvstä hyllor för material och verktyg, isolering, el, låsbom, belysning och värme med Amp byggcentral. Dessa containrar har vi fått tillbaka från vår hyresdepå . Behöver ni ha containern isolerad eller något annat tillval så hjälper vi er givetvis med det också. Vanliga frågor om containers.


Vad finns det för sorts containers ? Vad är skillnaden på en ISO container och en förrådscontainer? En ISO container är byggd enligt de standarder och hållfasthetskrav som bestämdes i slutet av 50-talet. Container - containrar, container , transporter, kranbilar, grävmaskiner, anläggningstransporter, grustransporter, snöröjning - företag, adresser, telefonnummer. Bodbörsen köper , säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.


Nya containers till lågt pris. Vi levererar containern dit ni vill, vi finns i hela Sverige. Hyr container till lågt fast pris. Wicab hyr ut och säljer containrar. Sysavs återvinningscentraler för privatpersoner.


Välkommen till Nyléns Åkeri AB Vi riktar vår verksamhet både till företag och privatpersoner.

Nu har de köpt sin första container och söker tillstånd för att kunna få öppna Malmös första containerkafé Lucky Frank Coffee House. Vi säljer utställningsmonter, både nya och gamla. Myrornas butik på Ystadvägen i Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.