onsdag 28 december 2016

Byggvärmefläkt

Robust fläkt som gör gott vid arbetspass i kalla garage. Utrustad med värmesäkert stålskal, reglerbar termostat och tre effektlägen. Tillverkad av stål, värmeisolerande plasthandtag.


Med anslutningskabel oc. Apparaten har en m elsladd ( 2V) och överhettningsskydd.

Kompakt byggd och smidig att hantera. Stativet kan även användas för väggupphängning. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner!


Malmbergs byggvärmefläkt är robust med 230V fläktmotor upp till 3kW, halv och full effekt, rostfria rörelement, steglös termostat och överhettningsskydd. SAMMA UPPLÄGG PÅ AUKTIONER. Köp byggfläktar värmefläktar hos Swedol AB - Attraktiva priser och hög kvalitet med noga utvalda produkter.


För uppvärmning av byggplatser, tvät.

Nytt Våtrumselement radiator 400w 230V A. Kraftfull värmefläkt för uppvärmning av lokaler. Termostat med effektlägen, justerbar hastighet på fläkten. Anslutningssladd av gummi.


Stabil värmefläkt med bärhandtag. Värmefläkt, byggfläkt hittar du hos Elbutik. Perfekt för lagerlokaler eller arbetsplatser. Steglös termostat känner av luftens inloppstemperatur och styr därigenom rumstemperaturen. Levereras med nätkabel m och stickkontakt.


Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg (Backaplan), Göteborg (Sisjön), Halmsta Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona . Liten kompakt värmefläkt i runt utförande som ger mycket bra luftgenomströmning. Ventilationsläge eller full effekt. Söker du efter byggvärmefläkt på loppis eller second hand? Här är de som har det på Loppisportalen.


Säljes i befintligt skick. Håll värmen med en Byggfläkt kW.

Fläkten är tålig och tillverkad i tåligt stålskal. En robust fläkt med steglös termostat och överhettningsskydd. Vi har den till ett billigt pris! Denna värmefläkt säljs på uppdrag av ett av Sveriges uthyrningsbolag. Kontakta din Brädgård för att hyra denna produkt!


Byggvärmare för hemmafixare och företag. Gör arbetet med renovering och nybyggnation bekvämare! En byggvärmefläkt är ett snabbt och effektivt sätt att sprida värme och skapa ett trevligare klimat hos hemmafixare och på arbetsplatser.


Allt för att kunna tänka klarare och utföra uppgifter med större precision utan kyla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.