fredag 23 december 2016

Google sökning med bild

Den mest kompletta sökmotorn för bilder på nätet. Läs mer om bilder på webben och dina egna foton. Så fungerar omvänd bildsökning När du söker med en bild kan resultaten innehålla liknande bilder web.


Till exempel kan du titta på bilder från möjliga semesterresmål eller hitta en bild till en presentation du ska göra. Jag testade det precis genom att ladda upp en av förra veckans bilder jag tog i Petra, Jor. Du kan lika gärna söka med hjälp av en bild.

Vi provade funktionen för att leta bildstölder. If Goggles finds it in its database, it will provide you with useful information. Denna metod kallas sök med bild och är ett slags omvänd bildsökning då du redan vet exakt vad du letar efter och endast vill undersöka eventuella förekomster. Går detta eller behöver man en speciell app för denna uppgift. I sökfältet alltså, utan resultat.


Den leder till en sida där du kan se andra kopior av samma bild. Så fungerar även sökmotorn Bing, men där heter länken Fler storlekar i stället. Liknande funktioner finns också 0i . Skriv in ditt sökord i sökrutan följt av Enter .

Alla dina foton säkerhetskopieras, organiseras och får etiketter automatiskt, så att du kan hitta dem snabbt och dela dem hur du vill. Med hjälp av några få knep som vi berättar mer om här så kan man förbättra sökresultatet så att man enklare hittar mer av den information man verkligen söker istället. Det beror på att de ändrar på utseendet då och . Det nya sökresultatet har fått ett mer stilrent upplägg och bilderna har blivit större. Dessutom kan du sortera din bildsökning efter fler alternativ.


De här tredjepartswebbplatserna har skapats med vårt API och är inte direkt knutna till Instagram. En funktion som lanserades tidigare i år och som gör att du kan söka på bilder med liknande innehåll. Kan till exempel användas av fotografer för att kolla om någon använt deras bilder på någon annan hemsida.


Men dubbelkolla för säkerhets skull licensen innan du bestämmer dig för att använda en bild , sökningen är inte alltid perfekt. Hur hittar man bilder på internet som man får lov att använda? Bq5fyJCqjhk UTDRAG UR DET CENTRALA INNEHÅLLET I SVENSKA FÖR ÅK 1-3: . Det är både snyggare och mer lättanvänt än det gamla.


Sen kan du börja sondera bland träffarna. Förutom granskning av misstänkta .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.