torsdag 29 december 2016

Snygga hemsidor gjorda i wordpress

Dock kan det vara svårt att hitta kvalitativa wordpress teman till din hemsida , då det finns en uppsjö av färdigutvecklade teman att tillgå. Av den anledning har vi skapat den här sidan, för att spara dig lite tid i ditt letande efter det perfekta temat för wordpress. Att göra en snygg Wordpress hemsida till ditt företag är enkelt och billigt. Här är tips på snygga wordpress teman att välja mellan.


Snygga hemsidor gjorda i WordPress. Vi skapar i princip alla våra hemsidor i webbpubliceringssystemet WordPress.

WordPress är något enklare än vad Magento är men båda klarar man av att hantera med . Här hittar du många exempel på snygga hemsidor. Kanske är det dags att se över din hemsida och ge den ett modernt utseende. Intresset för att använda WordPress på sin hemsida har ökat mycket de senaste åren.


Nu baseras ett stort antal företagshemsidor, bloggar och webbshoppar på WordPress. Idag finns det otroligt många wordpress teman att välja bland och otroligt snygga dessutom men ibland vill man helt enkelt ha något som ingen annan har. Temat heter EduPress och används av bland annat framgångsrika hemsidor som d. Vi hittade den här snygg.


Om man lägger på för mycket effekter kan detta resultera i att användaren blir distraherad och tappar bort sig bland allt det “coola och häftiga”.

Filtrerar efter: Redigera. Bläddra bland de bästa, snyggaste och mest användarvänliga gratistemana för WordPress. Alla teman är helt responsiva och noggrant utvalda.


Divi är världens mesta använda professionella tema och sidbyggare till Wordpress. Här är en guide till hur du skapar din egen hemsida med Divi. Brooklyn är ett Wordpress tema som är riktigt snyggt. Avada är det mest sålda WordPress temat någonsin på Themeforest.


Skapa gratis hemsida med wix. Här kan du se ett urval av våra kundreferenser. Vi bygger mindre till medelstora företagshemsidor. De flesta av våra kunder finns i Stockholmsområdet men vi har kunder över hela Sverige. Det har laddats ner över.


Billig Hemsida är en tjänst från Smart Media. Med mångårig erfarenhet och bara nöjda kunder. Som en fortsättning tänkte jag tipsa om en bloggpost hos Smashing Apps som listar gratis och minimalistiska teman för WordPress. Om du skrollar ner i den här bloggposten hittar du länkar till ett antal äldre tips på gratis WordPress - teman. Dessutom hittar du teman gjorda för företagshemsidor.


Veckans hemsidor tillhör olika företag men är alla gjorda av samma designbyrå - Grundform.

Alexandra delar här med sig av sina bästa tips för. Vi skapade en test-version för snart ett år sedan och tyckte då att detta var mycket enklare än Wordpress. Nu när det blev skarpt läge att göra en ny hemsida så . Moderna trender och tips på snygga hemsidor. Kolla in våra exempel och se vilka som har gjort dem.


Välkommen till Webbdesignguidens WordPress -guide! Introduktion till WordPress. Vad är WordPress och vad används det till?


Med ett publiceringsverktyg kan man skapa och uppdatera en hemsida utan att kunna någonting om webbprogrammering, HTML eller webbdesign. Fler och fler upptäcker hur fantastiskt detta hemsideverktyg är för att skapa snygga , användarvänliga och moderna hemsidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.