tisdag 27 december 2016

Nyheterna sverige skämt

Tunnhårighet det nya höstmodet. Hösten är här och med den kommer nya trender. En ung kvinna hittades tidigt imorse livlös i ett häststall utanför Malmö.


Efter upprepade upplivningsförsök återfick kvinnan sitt medvetande på sjukhuset. Kvinnan är väldigt omtöcknad och har lämnat en bisarr berättelse .

Midsommarfirandet för Holger, och hans sambo Kerstin, 5 blev en skräckupplevelse. Paret hade hyrt en stuga på en ö ute i Stockholms skärgård. Nyheter , artiklar och inslag som handlar om Skämt.


Nu berättar David Batra om . En svensk man vid namn Hasse försökte ha sex med ett getingbo och avled av 1getingstick, varav var på könet. Han hittades i sin trädgård av grannen Bertil Ståhfrääs. Låter det för otroligt för att vara sant?


LÄS MER: Metro: ”Nyhet” om man som hade sex med getingbo gör succé.

BROTT Brott En maskerad man inne på Biomedicinskt centrum (BMC), tillhörande Uppsala universitet, skapade oro och fick polisen att dra igång en insats i lokalerna vid lunchtid på onsdagen. Under ett styrelsemöte på tisdagskvällen för att hantera problemen fällde styrelseledamoten och miljardären David Bonderman en sexistisk kommentar riktad mot Arianna Huffington. Vi har alla hört och dragit en rolig historia om våra kära grannar en gång eller två, men norrmännen har en hel del i sin.


Socialdemokraterna kritiserar regeringen för att ha försökt förhandla ned EU- kommissionens förslag på svenskt mål när det gäller andelen förnyelsebar energi. Magnus mystiska upptäckt i salladen: Räkorna var självlysande. Magnus och flickvännen hade planerat att äta räksallad till middag på tisdagen – men det blev inte som planerat.


Här kastar publiken snöbollar på norske stjärnan. Sverige , sade Trump och . Henrik Kristoffersen är rasande när publiken kastar snöbollar . Donald Trump ser positivt på sina, hittills, fem månader i vita huset – men alla är inte på det tåget. Få erbjudanden, tips och nyheter.


Därför sätter vi punkt även i vår tid. Poddtaxibolaget Bzzt har väckt uppmärksamhet i Stockholms-sommaren – och nu siktar de små eldrivna trehjulingarna på att bli en del av kollektivtrafiken. Men några tänkta resenärer är skeptiska.


Jag trodde det var ett skämt , säger Växjöbon Charlotta Nylander. Weiter zum vollständigen Artikel bei .

Men jag är stolt över vad vi har uppnått och är tacksam för att vara en del av en så fantastisk community. Av Christopher Jungstedt. Det är ett stort ansvar. Bevaka nyheter du är intresserad av.


Du hittar dem sedan under Bevakningar i . Efter två månaders utredning och otalig pappersexercis så får min gravida dotter beskedet om att hon inte kommer att få någon ersättning från försäkringskassan. Hon uppfyller inte kraven för detta tycker handläggaren. Så kommer Daniel Norberg på sina skämt. Daniel Norberg berättar att det ibland kan vara svårt att komma på nya skämt , men att han älskar sitt jobb.


Hör också hur det gick till när han spelade in sina parodilåtar i Mellon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.