tisdag 27 december 2016

Säckkärra hörby bruk

Huvuddelen av våra produkter tillverkas i skånska Hörby. Kommer med ett punkteringsfritt däck. Det är roligare att bygga själv. Hörby Bruk gör det lättare för dig med trädgårdsarbetet eller det nya byggprojektet. Hörby Bruk är ett svenskt företag som satsar på modernt hantverk och tidlös design.


Med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 20-talet är Hörby Bruk i dag en stor producent av skottkärror och lekredskap.

God ergonomi, gedigen konstruktion och bra balans. Rullagrade luftgummihjul 3. Smidig magasinkärra för transport av diverse gods. Magasinkärran är känd för sin gedigna konstruktion och är anpassad för att ge . Lastplanets storlek 3x cm. Glidlagrade luftgummihjul 3. Transporthjälp som både sparar tid och skyddar din rygg!


Hörby Bruk Pär en robust magasinkärra som kommer hjälpa dig att transportera alla sorters föremål. Den klarar laster upp till 2kg och har utrustats med uppfällbart lastgaller (5x 3mm), luftgummihjul (x 3) på plåtfälg och pulverlackerad stålram.

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Hörby Bruk stått för svensk kvalitet med en stor kunskap och känsla för detaljer i sin tillverkning av produkter inom transport, lek och trädgård. I Hörby Bruks produktion går funktion, kvalitet och design hand i hand vilket ger praktiska, stabila produkter som även är en fröjd för ögat.


Smidig och hopfällbar kärra för med punkteringsfria hjul. Se PDF för fullständiga sepcifikationer. Med fällbar lastplattform, 5x 3mm.


Hjulutrustning: st luftgummihjul 3. Säckkärra med lastflack Gigant. Murbrukskärra Ekeby BK Hörby. Hjul till magasinkärra PHörby Bruk. Jun Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning.


SÄCKKÄRRA , Ekebykärran, Hörby Bruk. Se alla auktioner i kategorin Diverse. Gusums Bruk: A set of four polished brass . Med Klarna kan du Betala direkt, Betala senare eller Dela upp din betalning.


Gäller de flesta varorna i vårt sortiment, inom Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.