onsdag 28 december 2016

Stege krauta

Om du inte når upp till en viss höjd kan du behöva en stege. I vårt noggrant utvalda sortiment hittar du bland annat prisvärda bryggstegar, kombistegar och arbetsbockar. Vi erbjuder pålitliga och högkvalitativa stegar från exempelvis Zarges och Eurostar.


I vår e-handel kan du handla stegar och mycket mer enkelt och tryggt . Stabil och prisvärd delad kombistege med säker och formstabil infästning av stegpinnen. Utskjutsstege extra bred 490mm.

D-pinne designen gör att anliggningsytan mellan fot och pinne ökar markant, allt för en mer ergonomisk och säker användning. Trappstege Eurostar Steg. Den ultimata stegen för hemmet. Vitlackerad bambustege 1cm.


Stege Eurostar Kombi Delad 6m. Perfekt dekorationsstege för enkel förvaring och upphängning av diverse attiraljer, handdukar eller kanske en ljusslinga på. Varför inte använda denna snygga stege som en herrbetjänt i sovrummet.


Unversalstege stege fyra funktioner!

Enkelstege med väggstö 3. Fristående A- stege samt 4. Den rymliga ståplattformen på det tredje steget har en halksäker räfflad yta. Med en stabil stege når du garanterat nya. Stor 250x250mm ståplattform med räfflad halksäker yta.


Denna teleskopstege kan med en enkel manöver omvandlas från att vara en fristående stege till att bli en lutande stege. Båda erbjuder ett stadigt, bekvämt och säkert stöd när du arbetar på högre höjd över marken. Denna aluminiumstege är lätt i vikt men stadig.


Detta tillsammans med sin kompakta design gör den enkel att . Kan användas som enkelstege, fristående stege , på ojämna underlag samt i trappor. Justeras i 2mm intervaller med hjälp av kraftiga fjäderbeslag. Kompakta yttermått i transportläge.


Teleskopstege Proffs är försedd med förstärkningsstag och kraftiga glidskydd. Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Glidskydd Monier För Väggstege Cw Tegelröd. Fast stegsäkring för lös väggstege.

Den här produkten har utgått ur sortimentet. Svart sats stegsäkring för lös väggstege från monier. Produkten finns i varuhus. Biltema Erbjudande Prisvärd Vinter. Visa lagersaldoFörväntat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.