onsdag 21 december 2016

Starke arvid verktygskista

Vi talar naturligtvis om vår. Med den behöver du aldrig lägga tid på att leta efter rätt utrustning. Samtidigt har du alltid en avlast- ningsyta i ergonomisk arbetshöj vilket skapar en renare,. En byggarbetare utan sin verktygskista är som en målare utan sin pensel.


Med vår verktygskista håller du dina verktyg säkert inlåsta, samtidigt som den är lätt och smidigt att ta med dig mellan dina arbeten.

Med en smart kabelgenomföring kan du även ladda dina maskiner trots att kistan är låst. Länkhjul 1mm obromsat. Verktygskistan är enkelt . Den har fortfarande de allta viktigaste funktionerna för dig som arbetar . Idealisk för återvinningshantering på byggarbetsplatser och inom industrin. Levereras alltid besiktigad och godkänd för lyft.


Kan även användas som verktygsvagn och då utrustas med låsbart lock.

Standardutrustad med kantskydd i gummi, lyftöglor, demonterbara hjul samt extra kraftigt länkhjul med dubbelbroms. Vikt: 1kg Voly3L Se bifogad fil för mer info. Säljare: Uthyrningsföretag. Säljs på uppdrag av ett av landets största hyrbolag.


Före detta hyrobjekt för proffsbruk. Med en verktygskista vid din sida effektivisera du ditt arbetsflöde och eliminerar tid som slösas bort när du behöver leta reda på rätt verktyg när du behöver dem. Den f kännetecknas mest av den höga in brotts säkerheten, med dolda gångjärn och en kraftig Iåsanordning. För att minimera klämrisken är. Den är designad för att minska slitagemoment och onödigt spring, då den rymmer de flesta av alla nödvändiga verktyg.


Liksom den tidigare versionen har kistan dolda gångjärn och en kraftig låsanordning för att ge ett maximalt stöldskydd. Ha alltid tillgång till dina verktyg. We produce intelligent materials handling equipment, developed to facilitate work within construction, transport and engineering industries. Placera först skivmaterialet direkt på en Lyft-eller en El-för att sedan snabbt och smidigt distribuera ut skivmaterialet på byggarbetsplatsen.


Ramen är anpassad till . Vi har mer än års erfarenhet inom byggindustrin. Hyr dina maskiner hos Hyresbutiken i Skellefteå!

Diverse byggutrustning säljes separat eller i angivna kvantiteter på auktion. Se lista samt länk nedan. Fodervagn parti styck. Starke Arvid Tippbara Stångställ för armeringsjärn.


Ställ för armeringsjärn. Tools are always at risk. Det lås- och svängbara länkhjulet samt de stora luftgummihjulen gör fodervagnen mycket lättmanövrerad.


Att du ser över kanten minskar dessutom risken för påkörningar. Tillverkare (eller tillverkarens representant):. Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.