onsdag 28 december 2016

Huvudväg synonym

Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Synonymer till huvudväg. Böjningar: huvudväg , huvudvägen , huvudvägar , huvudvägarna. Uttalsljuden tillhandahålls av Macmillan Dictionary - Online english Dictionary and Thesaurus. Du sökte på ordet huvudväg.


Vi hittade synonymer för ordet huvudväg som du kan använda i korsordet.

Hittade du inga ord som passade? Du kan också söka på. Copyright korsord-hjalp. Så detta är hur du kan säga huvudväg i engelska.


Taggar: huvudväg , mainline, highway, main . Vi har fire oversettelser av huvudväg i svensk-engelsk ordbok med synonymer , definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Legg til ny oversettelse . Vi har én oversettelse av huvudväg i svensk-norsk ordbok med synonymer , definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Oversettelsen av ordet huvudväg mellom norsk, engelsk, spansk og svensk.

Din man har rätt, det här är den enda . I de sydöstra delarna av Pamir (över gränsen Kina–Pakistan) går en bit av världens högst belägna asfalterade . Vi har fyra översättningar av huvudväg i svensk-engelsk ordbok med synonymer , definitioner, exempel på användning och uttal. Lägg till ny översättning . Karl XII:s käcka bussar. Exempel på hur man använder ordet skicket i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Detsamma gällde skicket på vägar och de smala gränderna, allt oasfalterat, förutom huvudvägen som löpte genom byn.


Om mördaren snubblade över den hoptrasslade . Enligt Försvarsmakten är ingen soldat skadad efter skottväxlingen som ägde rum på en huvudväg i provinsen Jowzjan i den västra delen av det område i norra Afghanistan där de svenska trupperna är stationerade. Svenskarna blev under en gemensam nattpatrullering med afghansk polis beskjutna. Vid det historiska interkoreanska toppmötet förra året, kom de två Korea överens om att koppla samman denna järnväg på nytt, såväl som en närliggande huvudväg. Vilka ord är synonymer ? Här är några förslag på . Begriffe: Hauptverkehr . Många översatta exempelmeningar innehåller en route – Svensk-engelsk ordbok och sökmotor för svenska översättningar. Ett stort lexikon - online och gratis att använda.


Påståenden om den så kallade verkligheten är sådana satser. Det finns två huvudvägar till kunskap om verkligheten: Empirismen som grundar kunskapen om.

Ange en synonym med rötter i grekiskan för verklighetskunskap. Förklara skillnaden mellan materialism och idealism. Hur uppfattar en materialistisk monist varat?


RedFox Innehåller språk och även grammatik och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.