torsdag 20 juli 2017

Ångtvätt kärcher sc3

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. SC Premiusekunders uppvärmningsti rengöring utan avbrott tack vare kontinuerligt påfyllningsbar vattentank, avkalkningspatron, utökad tillbehörssats. Kompakt handhållen ångtvätt , perfekt för vardagsstädning. Effektiv rengöring, tar enkelt bort smuts.


Inom professionell städning används ångtvätten sedan länge.

Tvätten rengör med Ånga och passar utmärkt för rengöring i köket, i badrummet, på golv och hårda ytor, på glas och speglar m. SC Premium har enastående rengöringsprestanda utan kemikalier och är lämplig för hårda ytor i och runt hemmet. Kärchers ångtvättar för hemmabruk är godkända. Denna ångtvätt dödar tillförlitligt 9 av hushållsbakterierna och tar lätt bort hårt sittande smuts på kakel, spishällar, spiskåpor samt i små springor och fogar.


Golvmunstycket Comfort har flexibel koppling . Med en uppvärmningstid på endast sekunder, samt den påfyllningsbara vattentanken, blir du färdig med städsessionen på ett kick – dessutom slipper du använda onödiga kemikalier! Den varma ångan har dokumenterats avlägsna hela . Produktbeskrivning för KÄRCHER SC Premium Ångtvätt.

Snabb uppvärmning Enheten värms upp på bara sekunder och är klar för användning på noll tid. Den handhållna ångtvätten SC är tack vare sitt kompakta format perfekt för snabb rengöring mellan varven – utan kemikalier. SC med Comfort golvmunstycke och avkalkningspatron möjliggör rengöring utan avbrott tack vare den kontinuerligt påfyllningsbara vattentanken. Värms upp på bara sekunder. Den kompakta, handhållna ångtvätten SC rengör utan kemikalier och är perfekt för rengöring i och runt hemmet.


SC med EasyFix golvrengöringsset och avkalkningspatron möjliggör rengöring utan avbrott tack vare den kontinuerligt påfyllnings-bara vattentanken och förlänger därmed maskinens livslängd. Rengör effektivt ditt hem! Comfort Plus golvmunstycke med flexibel koppling och s. Missa inte de bästa erbjudandena och rabatterna för Ångtvätt kärcher sc! Hos Bonial kan du hitta alla kataloger och butiker för att köpa Ångtvätt kärcher scbilligt. Tidernas snabbaste ångtvätt som rengör hårda ytor felfritt med flera typer av tillbehör.


Men här får du riktigt mycket för den förhållandevis blygsamma extra kostnaden. En av dem är den tvådelade tankkonstruktionen, som totalt rymmer liter vatten. TAPETNEDTAGARE KÄRCHER SC T KÄRCHER ÅNGTVÄTT. Slutsats: Ångtvätten gör rent på ett enkelt sett.


Och det känns väldigt rent efteråt.

Plus för att man inte behöver rengöringsmedel. Funkar väldigt bra på kökskakel, i kylskåpet och på skåpsluckor. Det blir snabbt rent och med bra resultat. Bra för kakelfogar och . Använd den på stora ytor med hårt sittande smuts som t. Högtryckstvätten har en vattenkyld motor som ger tystare gång och hög prestanda. Trycket regleras på spolröret för att passa den yta som du ska rengöra, det valda trycket syns . Kraftfull ångtvätt med stor kapacitet!


SC är en kapabel ångtvätt som hjälper dig att rengöra ingrodd smuts över både små och stora ytor på ett hygieniskt och kemikaliefritt sätt. Tvätten är redo att användas på minuter, kan rengöra upp till m² per tank och gör inte bara de behandlade ytorna helt fria från smuts utan. Behändig och kompakt ångtvätt.


Nu blir det enkelt att rengöra kakelfogar, duschkabiner, spis, ugn, köksfläktar, grillgaller med mera. Med praktiska tillbehör som ingår . Säljer nu min ångtvätt inköpt förra året på Bauhaus. Eftersom jag flyttat till en mindre lägenhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.