fredag 21 juli 2017

Expandia alla bolag

Köp i så fall ett registreringsbevis här. Ett registreringsbevis visar vad som är registrerat för ett bolag ett givet datum. Det kan du behöva vid kontakter med banken, posten och vid affärsuppgörelser.


Eller evakueringsboende i bostadsrättsföreningen? Status, adress mm för Expandia service.

Expandia har flyttbara lokaler för alla tillfällen och situationer. Med marknadens modernaste flotta och enda verksamhetsanpassade moduler är vi ett tryggt och enkelt val. Läs mer om våra moduler för förskola, skola, kontor och boende – eller kontakta . Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 79miljoner.

Expandia Moduler AB - företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, koncernstruktur, m. Visa fler bolag på denna adress. Expandia är marknadens största leverantör av tillfälliga lokaler. Vi erbjuder nyckelfärdiga lokaler för skola, förskola, boende och kontor helt anpassade efter era behov. Det betyder att vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för . Trycket från flyktingströmmen och en påtaglig brist på skollokaler sätter fart på modulbranschen.


Läs om hur det är att jobba på Expandia Danmark. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Se vilka du känner på Expandia Danmark, dra nytta av ditt nätverk och ro hem ett jobb!


Nu ger sig den tidigare arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin in i flyktingbranschen. Med sitt nystartade bolag Serio Care ska han konkurrera med Bert Karlssons asylboendejätte Jokarjo. De asylsökande ska bo i modulbostäder som hyrs in av Västeråsföretaget Expandia.


Citat: Littorin är kritisk till hur . Vi är stolta över att Expandia väljer Ninetech som samarbetspartner för sitt affärssystem Microsoft Dynamics AX. Affärsystemstödet är viktigt för den fortsatta expansionen och därmed också valet av .

Rapporten omfattar alla rörelsedrivande bolag i koncernen. Därutöver lämnar Bolaget årligen en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.