måndag 24 juli 2017

Bostadsmodul container

Sovbod Evakuerings modul Eigers Bostadsmodul Sleep - Container type: Other container , General grade (min - max): Amount of previous o. Vi har specialiserat oss på tunnplåtmaskiner samt små och mellanstora verkstadsmaskiner av hög kvalitet. KÖPER - BYTER - SÄLJER Verkstadsmaskiner, Plåtmaskiner, Snickerimaskiner m. ISO Container nya och beg. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.

Vi erbjuder flexibel bostadsmodul och sovbod som kan anpassas både i planlösning och mått. Isolerad och utrustad med bl. WC, dusch, handfat och minikök. Rix Trade Ab Bro, Sweden Add to favorites . On request months ago.


Specialcontainers säljes och köpes. Bodar - Moduler - Containers. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden.

Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och förrådscontainrar i olika storlekar. Vi köper bodar och modulbyggnader på plats och ombesörjer demontage samt transport med egen . Försäljningsannons bostadsmodul från Lettland. Får det lov att vara en ombyggd lastlåda som hem? Mycket talar för att det kommer bli vanligare.


Här hittar ni ert erbjudande för kontorsmoduler! Säkra redan idag en oförbindlig offert för en kontors- eller bostadsmodul från CONTAINEX. Affärspotential för bostadsmodul av fraktcontainer - En marknadsundersökning och affärsplan för att identifiera segment och strategier för en containermodul. Kontorsmoduler kan levereras i paket som . Business potential for residential module of the freight container - A market and business plan to identify segments and strategies for a container. För att nå dit krävs alternativa metoder, men framför allt en stark politisk vilja.


Title: Used Eigers Modul 31m2 . Har ni plats så hyr en container. Sen för det som behöver förvaras i värme vilket är rätt lite. Detta är ett eget koncept för fristående bostadsmoduler byggda på bl. Denna boendemodul utgår från kriterier som unga vuxna har ställt vid olika utredningar om .

Genom att hyra de maskiner du behöver har du alltid tillgång till rätt maskin till det arbete som skall utföras. Det ger dig flexibilitet och ständigt den modernaste utrustningen. Vi garanterar att maskinerna är kontrollerade och har högsta kvalitet så att du kan börja jobba direkt.


Vår välutbildade personal är måna om att hjälpa . Tilbehør, Wc,Dusch,handfat, Riktigt kök, element, kraftig isolering. Produktionslan Estland. Vid intresse kontakta oss för mer information. Vi bygger moduler efter önskemål.


Vi ordnar frakt och eventuell finansiering. Vi började skissa på en egen produkt utifrån vår vision om att göra något helt nytt. Målet var att ta fram en högkvalitativ bostad i en container. Det skulle bli något mer än bara en bostadsmodul , säger Mernosh Saatchi. Hade jag haft lite insyn i fastighetsbranschen och vetat hur tufft det skulle bli, då vet jag . Hon är den enda heltidsanställda, men de fyra delägarna har aldrig slutat tro på sin idé om compact living i container.


På företagets hemsida står att läsa att:. Popup House har samarbetat med arkitekter, ingenjörer och företaget Boxframe för att ta fram sin bostadsmodul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.