fredag 21 juli 2017

Honda snöslunga hs 760

Snöslunga som körs av modell, snömiljö. Det finns en Honda för varje jobb. Ett samhällsnyttigt företag. Vi vill göra saker som glädjer människor genom att vi finns till.


Saker som gör världen bättre.

Vi förverkligar en dröm i taget. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. HS 7är en snöslunga med hydrostatisk transmission (steglös drift). Du kan med andra ord välja hastighet utifrån snöförhållande. Du kan till och med växla mellan fram och back utan att frikoppla.


Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Välkommen till PriceRunner!

Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Hondas toppventilmotor i kombination med en transmission som ger mycket små effektförluster gör tvåstegs-snöslungan HS7till en av marknadens kraftfullaste i sin storleksklass.


Den tandade matarskruven mal sönder även hård snö och is. Banddrift: samt snörstart. Denna snöslunga finns i fyra modellversioner: EW, EWS, ET, ETS. Den steglösa driften i dessa snöslungor gör att du enkelt kan anpassa körningen efter snöförhållande oavsett om det är lätt pudersnö eller hårda isiga snödrivor.


För dig med lite större tomt. Honda snöslunga HS7är perfekt för att slunga snö från tak på t ex idrottsanläggningar. Kompakt men kraftfull snöslunga. Koppling istället för rem mellan motor och matarskruv ger små effektförluster och hög driftsäkerhet.


Torrlamellskoppling gör att det blir små effektförluster. En slitstark Honda topp- ventilsmotor. Engreppshandtag gör maskinen lättmanövrerad.

HS750EMA, Honda HS 7EMA, Honda. HSS760A ET Honda HSS760A ET Honda Pro. Behöver du på ett effektivt och smidigt sätt rensa bort snön? Oavsett mängden snö eller om det gället ett stort eller mindre område så har vi snöslungan för dig!


Vi på Kvänums Järn har ett brett sortiment av professionella snöslungor från Honda. Kika här nedan i vårt utbud eller kontakta oss för att få hjälp att hitta . AYTTO- JA HUOLTO-OHJEET. BRUKS- OCH SERVICE ANVISNINGAR. Snöförhållanden i mellansverige (vilket kanske inte säger så mycket efter sista vintern). Bra kvalitet och liten strulfaktor.


Har kikat lite på Honda (HS62 HS7), Husqvarna (ST27 ST26 ST261) och Toro . Elstart (eller så startglad att det inte behövs). Hyr dina maskiner hos Sandvikens Byggmaskiner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.