måndag 24 juli 2017

Lediga jobb hälsa

Vi sätter höga mål och du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid . Vi är glada att fler flyger med BRA och det gör att vi nu behöver fler kollegor!


I arbetet som kabinpersonal hos BRA, flyger du land och rike runt. Arbetet är oregelbundet, med jobb både kvällar.

Publicerad september. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. StepStone har jobben för chefer och specialister. Nedan hittar du lediga jobb inom sjukvård.


Vi har lediga jobb för bland annat läkare, sjuksköterskor, psykologer, socionomer och sjukgymnaster. På Folkhälsomyndigheten arbetar vi för att skapa förutsättningar för en god hälsa på lika villkor för hela befolkningen. Vi arbetar bland annat med folkhälsorapportering, vaccinfrågor, miljöhälsa, sexuell hälsa , uppväxtvillkor och psykisk hälsa samt övervakning av smittsamma sjukdomar.


Vi presenterar nya lediga jobb dagligen på jobbaextra.

Glöm inte att skapa en profil och bli sökbar för arbetsgivare som söker personal. Kul att du vill jobba hos oss! Vi söker ständigt efter nya engagerade och träningsintresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration.


Inom Nordic Wellness finns det många olika tjänster och möjligheter för dig som vill jobba med träning och hälsa. Alla tjänster är lika viktiga för oss och vi lägger ner . I Stockholm finns vårt uppdrag att samordna regeringens satsningar på e- hälsa och att följa utvecklingen på e-hälsoområdet. Där finns också enheten för. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista . I Landstinget Blekinge bidrar du till god vår bättre hälsa och räddade liv.


Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en. Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet . Hälsa och habilitering, med cirka 4anställda, är en förvaltning där Region Uppsalas habiliteringsverksamhet och anslagsfinansierade primärvård finns samlad. Här finns även hjälpmedels- och tolkverksamhet samt verksamhet för forskningsstö upplysning och utbildning.


Du hittar våra lediga tjänster längst ned på den . Inom Stockholms läns sjukvårdsområde finns många olika yrkeskategorier och vi välkomnar alltid nya medarbetare. Hos oss jobbar bland annat sjuksköterskor, läkare, psykologer, skötare, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder .

Här har vi samlat lediga jobb för all sorts vårdpersonal runt om i hela Sverige på ett och samma ställe för att du enkelt och smidigt ska kunna se vilka vårdjobb som är lediga nu. Lediga jobb inom vården! Få enkelt och tydligt en översikt över . Vi kan erbjuda dig arbete där du verkligen känner att du gör nytta.


I listan nedan hittar du de lediga befattningar som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga jobb genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera . Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola. Larare_samtalar_med_student Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa.


Här utbildas lärare i idrott och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.