tisdag 25 juli 2017

Frilansskribent jobb

Vill du hjälpa oss att skriva fantastiska artiklar? Då är du kanske rätt person för oss. Vi letar efter frilansande skribenter som kan producera unikt innehåll inom flera olika ämnen.


Vi söker skribenter från alla olika branscher för att skriva . Bli headhuntad till ditt nästa jobb.

Registrera ditt cv och bli upptäckt! Just nu finns det 1lediga jobb - Skribenter Publishing - att söka på Metrojobb. Gillar du att skriva och har breda kunskaper? Sök jobb som skribent eller contentwriter och tjäna extra pengar.


Du får inga jobb som journalist – så bli frilans ! BloggPå senaste tid har det varit en del snack i medievärlden om det här med journalister och om de behöver vara utbildade. Det började med att bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip ska starta en tidning – Egoboost – och konstaterade att hon föredrog folk som .

Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb. Här kommer ett urval av hemsidor som förmedlar jobb till frilansande content writers. Glöm heller inte bort att Utlandsjobb. Gör en sökning på sökmotorn överst på denna sida för att hitta jobb som content writer. Yomando AB Redaktör, morgon, engelska.


Junior skribent inom träning och hälsa. Vilken sorts jobb köper Metro in? Texterna i Metro skrivs främst av våra anställda medarbetare men det händer att vi även köper in artiklar av frilansar. Kontakta alltid ansvarig nyhetschef innan du skickar en artikel.


Vi har ingen möjlighet att ansvara för material som skickats utan att vi beställt det. Vi köper in nyheter, nöjes- . Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Ordet frilans är inte helt okomplicerat att förklara, och har också lite olika innebörd på svenska jämfört med på engelska. Engelskans freelance work beskrivs i ordböcker som en arbetsform där man tjänar pengar genom att ta påhugg på olika jobb under kortare tidsperioder snarare än att ha ett fast jobb hos en arbetsgivare. Hitta lediga Frilansjobb.


Sök, prenumerera och bläddra bland alla jobb med taggen Frilansjobb på webbjobb.

För det andra är man här inte van vid att låta nystartade entreprenörer ta över jobb som man tidigare lagt ut på större företag. Det finns en försiktighet från båda hållen. Ladda ner: Kostnadsfritt avtal för uppdrag och frilans.


Du representerar hela tiden ditt företag och dina produkter. Genom egenanställning kan man till exempel ta betalt för arbete som utförs vid sidan av sitt ordinarie jobb. Lägg in egna projekt kostnadsfritt! Okelii Frilans är en Internet-baserad förmedling av projektbaserade jobb - främst inom IT och översättning.


Du söker enkelt utan CV och personligt brev. Enterprise Magazine är ett marknadsföringsmagasin som kommer ut med sex nummer per år, där varje nummer riktar in sig på en bestämd bransch. Nu söker vi två nya frilansskribenter som kan skriva professionella artiklar om . Lediga Copywriter jobb på Indeed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.