fredag 21 juli 2017

Retuschera bilder gratis

Photoscape, Gratis nedladdning av Photoscape 3. Fantastisk, gratis bildredigerare med mängder av extraverktyg. Här är utvalda program för dig som vill organisera, förbättra och leka med fotografierna du tagit. PhotoScape är ett redigeringsprogram för bilder. Programmet är populärt som ett gratis alternativ till Photoshop.


Det går att finjustera bilder , ändra ljusstyrkan, balansera färger och ändra storlek bland annat.

Fixa till bilderna – utan en enda krona. Här hittar du sju gratisprogram med olika möjligheter för dina bilder. Bilder är väldigt populärt i digitala och sociala medier idag.


Men vad gör du när Photoshop känns för dyrt? Här får du tips på gratis eller billiga alternativ. Med Creative Cloud kan du öppna och redigera Photoshop-filer i Fix och skicka retuscherade bilder till Photoshop CC för ytterligare förfining – komplett med masker, lager och allt.


Här kan du gratis lägga upp alla dina bilder , och det ingår också en enkel bildbehandlingsdel där du redigerar direkt på internet via din webbläsare. Här har vi sammanställt några av våra egna favoriter bland appar som antingen är helt gratis eller som bara kostar en liten slant.

Ligthroom-appen synkroniserar med andra enheter, så att du kan redigera och organisera bilder samtidigt på mobil, dator och på webben. Porträtt är något som många gillar att fotografera. Bara det är en konst i sig.


När man lärt sig det kanske man vill ta det ett steg till och lära sig retuschera dem på ett snyggt sätt också. Att ta bort något från en bild som man tycker stör. Det kan vara en person man vill sudda bort från historieskrivningen, en finne i någons ansikte, eller en defekt i själva den fotografiska bilden. Men hur gör man för att retuschera ? Använder du gratisprogrammet Gimp är det verktyget . Appen Cortex Camera hjälper dig när bristen på ljus gör dina bilder gryniga genom att ta 1filmrutor och kombinera detta till en enda bild.


Det är bra att det faktiskt finns en hel del program för gratis bildredigering man kan använda sig av både direkt online samt via program man laddar ner och installerar på sin dator. Att ha möjlighet att redigera sina bilder idag är snarare regel än undantag men ibland har man inte möjlighet att använda sig av . Adobe Photoshop Fix möjliggör kraftfull, men ändå enkel bildretuschering och restaurering på din Android-telefon. Retuschering och restaurering av bilder.


Laga, släta ut, gör flytande, gör ljusare och utför många andra ändringar och justeringar för att få exakt den look du är ute efter. Kom åt dina redigerade foton med andra . Det finns många tools och effecter som är helt gratis på pickmonkey. Man behöver inte heller registrera sig för att ladda upp bilderna.

Jag tycker den funkar alldeles utmärkt för de som inte kan använda photoshop eller gimp ;). Om man bara vill redigera så man ser sminkad ut, förstora. Coola Picmonkey är ett kraftfullt verktyg för att gratis redigera bilder online. Redigera bilder online gratis med PicMonkey. Det finns en gratis version, som enligt mig innehåller precis allt du behöver för att göra dina bilder perfekta och supersnygga!


Betalversionen lägger till en rad bonusfunktioner som är . VSCO innehåller både många fina gratis filter men ger dig även möjlighet att köpa filter i din egen stil. Facetune är en enkel redigeringsapp där du kan retuschera dina bilder till perfektion. Skapa ett snyggt bokomslag på mindre än minuter.


I erbjudandet stod det att fotograferna kunde göra lätt retuschering av snor, matrester, sår, blåmärken, helt kostnadsfritt. Jag tänkte direkt att det här är inte okej, varför ska man retuschera bilder på små barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.