torsdag 27 juli 2017

Lediga jobb gränby centrum uppsala

Här publicerar vi lediga jobb både i gallerian och den norra delen av Gränbystaden. För frågor gällande specifika tjänster vänligen kontakta respektive butik. Fastighetsskötare Gränbystaden. Vi söker nu en till fastighetsskötare till vårt team i centrumledningen.


Klicka här för mer information om tjänsten.

Akademibokhandeln Uppsala Gränby söker butikschef. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår nya vårdcentral. BESTSELLER Retail Sverige AB söker för Vero Moda i Uppsala. Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att överträffa kundens förväntningar genom att alltid visa en positiv attityd och ge en service i toppklass.


Som säljare hos oss befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ladda upp ditt CV och personliga svar direkt genom att klicka på spontanansökan nedan. Prenumerera på nya jobb som matchar Gränby.


Vill du göra skillnad för Uppsalas invånare?

Välkommen med din ansökan! Du kan prenumerera på jobb via e-post eller rss. Om du sökt jobb hos oss tidigare och valt att spara dina uppgifter, kan . En Säljare till Gränby i Uppsala. Vi på ICA Maxi Special söker en driven.


Då kanske du är våran nästa butikschef! Som butikschef på Lidl är ditt huvudansvar att skapa en inspirerande . Här hittar du jobbannonser i närheten av GRäNBY CENTRUM , UPPSALA. Butikschef Uppsala Gränby.


CAD och har ett intresse för ritningar inom energibranschen? Sök jobb inom olika avstånd från Gränby centrum , Uppsala. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor.


Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och som trivs med ett högt tempo. Skicka in din ansökan redan idag! Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet.


Handläggare, asylsamordning. Resurscentrum Region Uppsala.

Planerare och utredare m. Distriktssköterska, barnhälsovård. Maskinoperatör till betongindustri i Uppsala ! Ej angett Heltidsanställd. Jobbeskrivning Vi söker just nu en maskinoperatör till vår kund inom betongindustrin i Uppsala.


Boomerang driver idag ett 20-tal butiker i Sverige vilka är en mycket viktig del i företagets marknadskommunikation. Här kan vi presentera varumärket och produkten Boomerang i dess rätta miljö och här får vi den mycket värdefulla direktkontakten med våra konsumenter. Vi söker digitala innovatörer som gillar förändring och drivs av utveckling. Service, kunskap och teamwork är . Och vill göra skillnad i människors digitala liv.


Hitta lediga jobb i Uppsala län inom revisor sökes och karriärtjänster hos Monster. Hitta all information du behöver för att landa ett jobb i Uppsala län och utvecklas i din karriär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.