måndag 31 juli 2017

Båtskroten stockholm

Vi finns i hela Sverige. Tveka inte och höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. För en renare skärgård – Sveriges första båtskrot.


Som första båtskrot i Sverige erbjuder vi miljövänlig demontering av båtar samt återvinning och försäljning av begagnade båtdelar. Vi arbetar i samarbete med miljömyndigheter, kommuner och försäkringsbolag . Fick svar efter ca mail och telefonsamtal att jag kund.

Förra året gick företaget med vinst. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Båtskrotar i Stockholm - Allt om bästa båtskrot nära Stockholm och alternativa sätt att skrota båten eller köpa reservdelar till till segelbåten. Var du än är i Sverige ska du kunna få din båt skrotad på ett miljövänligt sätt genom att ringa skroten i Stockholm.


Båtskroten Sverige Ab - företag, adresser, telefonnummer. Vi gör sällan det här själva. När vi får göra det är det väldigt kul.


Vi gjorde det alltid från . Välkommen till BÅTSKROTEN I VÄST AB!

Beckholmsvägen 1 Stockholm. Vi är ett företag i Göteborg som demonterar, återvinner och destruerar fritidsbåtar på ett miljövänligt och långsiktigt sätt. Vi har utformat ett effektivt tillvägagångssätt tillsammans med miljöcertifierade samarbetspartners och är måna om att arbeta professionellt. Många vill ha båtens namn tillbaka, så vi . Det är så mycket känslor!


Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam finfördelar fritidsbåtar, agerar terapeuter och serverar kaffe för att göra båtsverige renare. När allt började var det här Maria och Josefin plockade isär alla . Att skrota en båt är inte gratis. Förutom båtskrotningverksamheten driver bolaget skeppshandel och kafé i Stockholm.


Vi hade en båt som vi ville skrota, men det fanns ingen som gjorde sånt. Då insåg vi att eftersom ingen annan tar hand om gamla båtar så måste vi . Den första butiken på Skeppsholmen har nyligen kompletterats med en till, vid Nya Djurgårdsvarvet på Djurgården i Stockholm. Snart kan du få hjälp att skrota båten i hela Sverige.


Nätverket för båtskrotar skulle varit klart i sommar men försenades och ska presenteras på båtmässorna. Om det inte fungerar eller om det handlar om en större båt går det att vända sig till någon av de båtskrotar som finns i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.