måndag 31 juli 2017

Najmaskiner

MAX najmaskiner är patenterade och därmed unika. Förutom att du med en najmaskin drar fast varje najtråd på mindre än en sekund är najmaskinerna välbalanserade och lättjobbade – du kan göra jobbet en hand. Instruktion för inställning av trådcirkel.


Ta del av viktig information för dig som ägare och användare av våra najmaskiner. Klicka på pdf-dokumentet nedan för detaljerade instruktioner avseende kontroll och inställning av korrekt trådcirkel: .

Välkommen till Najkvick. Vi är specialiserade på najmaskiner , armeringsklippar och armeringsbockar samt najtråd till de flesta najmaskiner. Rulla gärna ner på sidan för att se våra nyheter. Världens första helautomatiska najmaskin var en revolution för armeraryrket både tidsmässigt och ergonomiskt när den kom.


Den sparar ryggar och handleder för användaren och med egenutvecklade förlängare slipper man böja sig vid najning nere vid fothöjd. Manuell najning vid fothöjd innebär annars en orimlig arbetsställning. Ett ryggskott med frånvaro, sveda .

MAX PJRC1är en sladdlös armeringsklipp. Ergofast erbjuder bärbara och uppladdningsbara najmaskiner och najtråd till den professionella byggindustrin. Täckande betongskickt distanshöjd 2 mm. Kontakta oss för mer info. Najmaskinen RB2är snabb och stark.


Leave a Reply Cancel reply. En ny revolutionerade produkt inom distansering av armeringsnät mot mark och grund. Speedies är tillverkade i miljögodkänd plast och läggs ut för hand eller med släppkäpp. Då de är bredare än maskan i nät upp till 1mm i rutstorlek ger den stöd oavsett position och man slipper . Den nya generationen av najmaskiner ! En TJEP najmaskin är ett effektivt alternativ till manuell najning, som kännetecknas med att vara en monoton och belastande arbetsuppgåva.


Den ergonomiska najmaskinen säkrar inte bara förbättrade arbetsvillkor, men är samtidigt en ekonomisk och driftsäker lösning. Katalog, MAX RB-39 Najomat MAX RB39 x batt, x laddare. Förlängaren har stöd för under- armen och är direkt hämtad från en krycka.


Skaftet består av ett fyrkant- rör som monteras på najmaskinens handtag med ett klämfäste.

Det är av- sett för japanska Max, den vanligaste najmaskinen på marknaden. Undernavigering för: Produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.