torsdag 27 juli 2017

Statistiker lediga jobb

Universitetsvägen 10B, plan 7. Gå rakt fram och ta hissen upp så kommer du rätt. Institutionen har öppet vardagar 07:– 17:under. Med intresse, kunskaper och erfarenhet av att jobba med stora datamängder, geodata och beslutsstöd för skogsbruket?


Vi tror att du har goda kunskaper inom databearbetning, analys, statistik och modellering. Intresse för och kunskaper inom geodata och .

Du ska ha relevant utbildning och minst fem års erfarenhet av att jobba på en ekonomiavdelning. Har du dessutom erfarenhet från kundservice är detta meriterande. Du kommer att jobba med löpande bokföring, bokslutsarbete, budgetuppföljning, fakturering, kund- och leverantörsreskontra samt statistik och rapportering. Sök efter lediga jobb inom Ekonomi bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Verksamhetscontroller till psykiatrins ledningsstöd. Vill du ha ett samhällsnyttigt jobb med goda utvecklingsmöjligheter?


På SCB finns en rad intressanta arbetsuppgifter kopplade till vårt uppdrag att producera statistik.

Prenumerera på lediga jobb. Vill du att vi skickar ett mejl till dig när det finns jobb att söka på SCB? I så fall kan du skapa en prenumeration på lediga jobb. StepStone har jobben för chefer och specialister. Hitta lediga Örebro, Örebro lediga jobb analytiker statistiker comviq jobb jobb och karriärartiklar på Monster.


Hitta all information du behöver för att få ett lediga jobb analytiker statistiker comviq jobb jobb i Örebro, Örebro och bygga din karriär. Trafikverket samlar in och analyserar en stor del data och statistik för att kunna analysera trafik- och transportmarknaden, så att verksamheten kan hålla sig uppdaterade om den rådande marknaden. SKL är en medlemsorganisation för kommuner, landsting och regioner.


Det är detta du som statistiker arbetar med. Som arbetsgivar- och intresseorganisation driver vi deras frågor och erbjuder stöd och service. Vi väcker frågor, agerar kraftfullt och bildar opinion. Vårt uppdrag är att ge kommuner, landsting och regioner bättre förutsättningar för lokalt och regionalt . Här publiceras statistik , yrkesprognoser, remissvar, rapporer och andra publikationer av Arbetsförmedlingen. Denna webbplats använder cookies.


För mer information kan du läsa här. BRÅ - Brottsförebyggande rådet. English Press Kontakta oss Lyssna. Nyfiken på vad en statistiker tjänar?

Våra ambitioner är höga. Statistiker med god analysförmåga. Det kräver en arbetsmarknad . Stockholm är landets ledande tillväxtregion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.