torsdag 20 juli 2017

Lampskärmar åhlens

Lampskärmar , på åhlens. Med stilfull design och smakrika detaljer har du den perfekta lampskärmen för både taklampan och bordslampan. Passar för alla rum och olika stilar.


Kan användas till både taklampa och bordslampa. Vivianne kommer i tre olika färger och fyra olika storlekar. Störst sortiment med alla varumärken till låga priser.

Alla beställningar skickas snabbt från vårt egna lager. Mattor hos Ellos till bra priser. Välj bland mängder av olika mattor i härliga färger och material. Shoppa golvmattor enkelt och säkert online hos Ellos. Belysning, tex lampor, lampskärmar , bordslampor, taklampor och ljuslyktor.


Köp belysning och lampor online i vår webbshop eller besök någon av våra butiker. Shoppa snygga lampskärmar hos Belysningsdesign. Stort utbud av lampskärmar till bra priser.

Denna pin hittades av Romina Walian. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Stockholms Ljusbutik har belysning till såväl privata hem som till offentlig miljö! Ordna efter, Popularitet, Lägsta pris, Högsta pris, Högst rea. Tänk att det redan är onsdag!


Igår bytte jag ut lampskärmarna i vardagsrummet till mer höstiga lampskärmar. För två år sedan hittade jag ett par supersöta renlampskärmar på Åhlens. Jag tycker inte att de passar i alla hem, men hos oss passar de perfekt! Det ser så mysigt ut med ren . Nov Åhléns nya bäddset har motiv som hämtats från växtriket. Brittiska Abigail Borg är känd för sina detaljrika mönsterbilder.


Kollektionen som hon nu har tagit fram omfattar en fåtölj, bänk, lampskärmar , kuddar, gardiner, bäddset, förvaring och köksprodukter. Nu kan ännu fler upptäcka Abigail . Ljusstake i metall och målad i ljusblått med en liten hjort som dekor, 5kronor, Coctail Deluxe. Jag älskar inredning i romantisk och lantlig stil.


Manola Ljuskrona, Krom. Lägg till i kundvagnen .

Jun Kollektionen består av bädd- och badtextilier, duschdraperi, lampskärmar , bordsduk, bordstablett och kuddar. Den kommer att finnas tillgänglig på samtliga Åhléns varhus och på åhlens. Inspirationen till kollektionen är hämtad från växtriket och innehåller en fåtölj, bänk, lampskärmar , . Spider Grip takupphängning. Skulle din lampskärm bli solkig, behöver du inte slänga hela lampan, utan istället införskaffa en ny vacker skärm! Och pläden behöver inte kastas för att den blivit ful eftersom du valde en som blev finare med åren.


Du kanske inte vill vänta på ett charmigt slitage, utan hellre satsa på antik inredning direkt! Svartvitmönstrat tyg Jardin Exo Chic, design Christian Lacriox, ännu ej prissatt, Designers Guild. Fågelbur Klädsam, kr, Ikea.


Bordslampa ” Melon” med orientalisk känsla. Vit golvlampa ” Dis” med 3-ben. Fotograf: Peas and Understanding. Det vackraste ljuset av alla… Kandelaber ”Charvi” .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.