fredag 28 juli 2017

Makadam 816 uppfart

Vi tänkte först skala av leran och sedan lägga på fiberduk. Ovanpå denna tänkte vi lägga 8-alt. Eftersom infarten ligger sluttande så tänkte vi längs ner lägga ett dräneringsrör i makadam lagret som sedan får mynna i . Singel och makadam passar perfekt som dräneringsmaterial. Välj rätt material för din .

Vi har det du behöver för att förverkliga ditt. Här i vår webshop kan du köpa makadam i behändiga 8kg:s säckar vilket motsvarar kubikmeter. Antal per pall: Användningsområde: Uppfart Uteplats . Annvänds för att lägga en stabil grund med bra dränering då du till ex gör en stenmur el. En uppfart med biluppställning ska, liksom en väg eller gata, kunna bära fordon och trafik utan att problem med bärighet uppstår.


Den vanligaste varianten av uppfart är den grusade. Det blir relativt stora stenar, men gruset packas snabbt och väl tack vare stenkrossets struktur vilket gör att det stannar på plats och är lätt att gå på.

Makadammens färg varierar efter skiftningar i berget. Vid dräneringsarbeten kan 8-eller -25mm vara en lämplig fraktion. Många väljer också makadam som prydnadssten. Jag bor lite söder om Örnsköldsvik så till att börja med så undra jag hur djupt jag ska gräva?


Ja, det är fortfarande populärt att asfaltera sin uppfart eftersom det är relativt underhållsfritt. Vanligaste förslaget i grusstorlek för ytskiktet brukar vara 8-16. Kan användas till: Gårdsplan, garageuppfart , paddock och halkbekämpning.


Vi planerar att lägg aut grus på våra gångar och garageuppfart , totalt c:a 1kvm. Blanda grus och matjord och fördela i stenarna. Snabbt och enkelt tippat på garageuppfart eller åtkomlig yta. Leverans av material med tippbar personbilskärra. Betalning Swish, kontant eller faktura dagar netto från leveransdagen.


Det står mellan 16mm - mm. Om det är en gårdsplan där. Ta natursingel istället för makadam om du har råd.

Det är lika opraktiskt men desto . Vi levererar med kranbil och lyfter in säckarna på din uppfart eller i din trädgård. En leverans kan innehålla flera säckar med olika material utan att det blandas. Perfekt som bakfyllnadsmaterial vid murbyggnation för bra dränering. Säckarna lyfts in på de platser . Kom och hämta eller få leverans. Lagerhålls endast i Vallentuna!


Tekniska specifikationer. Lägg till i inköpslistan. Ni kan använda er garageuppfart även fast ni har fått material levererat.


Jämför pris och storlek, våra konkurrenter använder sig av 6msäckar. Makadam 8-Kapilärbrytande för uppfarter,gångar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.