måndag 24 juli 2017

Roliga bilder på trötta människor

Fem roliga bilder på människor i olika livssituationer. Bildsamlingar, animerade giffar och riktigt roliga bilder på människor , djur, platser och saker. Tröttheten kan komma plötsligt – även för djuren.


Här är roliga bilder på djur som råkade somna i alla möjliga och omöjliga ställningar. Någon som parkerat bilen på taket.

Till skillnad från människor har våra släktingar i djurriket en tendens att agera först och ta konsekvenserna sen. Det har såklart bäddat för väldigt . Alla Roliga Bilder är en stor samling humorbilder i många olika kategorier. Allt från kul djur och satir till galna grimaser och fails.


QUIZ: Säg vad du tycker om dessa bilder – och vi avslöjar om du är en jobbig perfektionist. Får du panik när saker är i oordning eller är du lugnet själv i den sjukaste stormen? Gör det här testet och få reda på om dina kompisar är trötta på ditt pedantiska… lajkat.


Sjukt roligt - roliga bilder och filmer från nätet.

Haha så jävla trötta statusar! Antingen är det full fart på dem, eller så är de trötta. Det är sällan det finns ett mellanläge, men helt klart är att de har en imponerande förmåga att kunna sova lite var som helst. Få djur är så mysiga och kärleksfulla som katter. De kan verkligen gosa in sig – och har dessutom en förmåga att få oss människor.


En helt vanlig dag i Ryssland men som vi skulle klassa som en väldigt konstig dag om bilden skulle vara tagen i Sverige. Många bilder från Ryssland sprider sig som en löpeld på nätet, detta för att allt verkar vara som himla annorlunda där borta. Klicka på nästa bild under bilden och klicka dig sedan genom hela galleriet. Det sköna är istället när man åker hem på morgonen och ser alla trötta människor vara på väg till jobbet.


Jag kan gotta mig åt att de är minst lika trötta som jag, men jag får faktiskt åka hem och sova! På morgnarna är förstås bästa skadeglädjen under helgerna, när man åker hem samtidigt som de sista . Det kan vara senaste maträtten, roliga saker som ungarna gör, dagens outfit eller bilder från semesterresan. Men tycker vi egentligen att de där bilderna är särskilt roliga ? Dessa Royaltyfria bilder relaterar till Roliga Pensionärer-temat. Du hittar ett stort utbud av bilder med detta tema här hos Matton bildbyrå. Allt går att lista, från namn, ord och musik till roliga bilder eller videoklipp.


Här på Hänt älskar vi att top lista saker och samlar material från hela.

Roliga filmer, kul bilder och roliga katter har byggt nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.