fredag 28 juli 2017

Hur fungerar automatiska dörrar

Vi installerar och servar alla typer av automatiska dörrar : slagdörrsautomatik, skjutdörrsautomatik och karuselldörrsautomatik. Med denna typ av dörr måste man tänka på hur dörren öppnas. Om den används som en nödutgång i en utrymningsväg så måste den öppnas utåt, så att den inte blir ett hinder i vägen. En sådan slagdörr kompletteras ofta med en öppnare som sitter horisontellt (se bild) och som öppnas genom tryck mot dörren. Detta gäller dörrar avsedda för person trafik, exempelvis: Slag-, skjut-, balans-, vik-, teleskop- och karuselldörrar.


Ett annat syfte är att hålla värmen där den ska vara, det vill säga inne på vintern och ute på sommaren.

Det får alltså inte spilla igenom en massa onödig luft när dörrarna öppnas och stängs. Idag drivs de automatiska dörrarna med hjälp av energi från vårt elnät. Både mekanik, mjukvara och elektricitet . Dörrknappar är överlägset bäst i längden. Fungerar för alla slags resenärer, och för all typ av trafik.


Fotoceller är bra som säkerhet när det gäller att hindra dörrar från att stängas på folk. Men att få avstigande att själv öppna en . Under en genomsnittlig dag, kommer nästan alla i kontakt med ett brett utbud av dörrstängare både automatisk och manuell i naturen.

Dörrstängare används i allt från skärmen dörren på framsidan av ditt hus till ytterdörren på din arbetsplats. I själva verket kan dörrstängare finns i ett eller annat sätt i snart sagt varje . När kill aktiveras stängs dörren omedelbart om den inte redan är stängd. För att upptäcka eller detektera objekt som rör sig.


Skaffa en förståelse över hur dessa fungerar. Det handlar om att många dörrar , till exempel dörrar till huvudentréer till bostadshus ska ha en passage som gör det möjligt att passera med rullstol och att de ska vara lätta att upptäcka för. De tillgängliga och användbara dörrarna bör ha automatiska dörröppnare om de har dörrstängare eller är tunga. Portar och automatiska dörrar. Du får aldrig en andra chans att göra ett gott första intryck.


Dörrarna ger det första intrycket av alla byggnader, och med våra lösningar är detta intryck alltid positivt. Oavsett vad din byggnad används till garanterar KONEs persondörrar och industriportar ett smidigt, effektivt och säkert person- . De senaste åren har diskussionerna om hur EU:s bestämmelser ska. Klämlister ska vara funktionsdugliga inom sekunder efter att de varit fullt sammanpressad av en testkropp i timmar.


ASSA ABLOYS skjut-, slag- och karuselldörrar erbjuder många olika sätt att förbättra och säkra tillgängligheten, säkerheten och bekvämligheten i en byggnad. Liksom all annan teknisk utrustning behöver din automatiska dörr regelbundet underhåll och regelbunden. Besam- representant som ser till att din automatiska dörr fungerar på ett säkert och korrekt sätt . Besam-representant som ser till att din automatiska dörr fungerar på ett säkert och korrekt . Med en automatisk skjutdörr kan du bekvämt beträda en byggnad utan att öppna några dörrar – och du kan smidigt passera även om du drar en kundvagn eller.

Hur många personer passerar in och ut varje dag? BesamSlagdörrsöppnare PowerSwing Användarhandbok Besam har utvecklat automatiska dörrar … dörrsystem och att du . Automatiska dörrar …… – omnibuss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.