onsdag 26 juli 2017

Hyra saxlift stockholm

Hyr skylift hos Mälarlift, Västerås, Stockholm , Uppsala, Gävle, Eskilstuna , Örebro. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Hos oss kan du hyra skylift 15-meter. Hyr dina saxliftar hos oss.


Saxliftar är säkra liftar. Med våra saxliftar kan du nå allt ifrån ett par meter upp i luften och ända upp till meters höjd.

Det betyder att vi kan erbjuda saxliftar. Hyra skylift i Stockholm. Att hyra skylift i Stockholm behöver inte vara krångligt. De används främst för inomhusarbete. Läs mer om Personligt fallskydd under Tillbehör.


De flesta dieseldrivna är terränggående. Batteridrivna, dieseldrivna eller hybrider. En saxlift är grundfundamentet på varje arbetsplats och det finns en hel uppsjö av olika modeller att välja på.


Tveka inte att ringa oss om du behöver hjälp.

Vi vill vara en förebild inom hållbar utveckling. När du hyr utrustning från Cramo kan du vara säker på att du tar ansvar både när det gäller affärsetik och miljö – både globalt och på den enskilda arbetsplatsen. Företaget finns i Västerås, men välkomnar kunder från Stockholm.


Rallco erbjuder ett brett sortiment av billiftar, bomliftar, saxliftar , pelarliftar, släpvagnsliftar, specialliftar och ställningar. Vi hyr ut liftar i alla arbetshöjder upp till meter. Hos Rallco kan du hyra lift med förare, men vi erbjuder även billiftar med meters arbetshöjd som kan köras på vanligt B- körkort.


SWELIFT`s kärnverksamhet är uthyrning av byggliftar, ställning och truckar. I den egna maskinparken finns bomliftar, saxliftar , larvbandsliftar, billiftar, höjdliftar, släpvagnsliftar och teleskoptruckar samt Zip-Up ställning. Som ett komplement hyr SWELIFT även ut bland annat pallvagnar, . Olika modeller finns nu att hyra på våra depåer. Nu söker vi reparatör till Stockholm ! Kranpunkten i Stockholm. Kedjan består av fristående företag i samarbete.


Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till en stor, bred och modern maskinpark. Behöver Ni investera i egna maskiner eller tillbehör så är vi återförsäljare för ett flertal kända fabrikat.


Vill ni bli avtalskund . Ibland behöver man nå lite högre.

Nu är Hyrlift en del av Herok och erbjuder alla typer av liftar, ställningar och lyfthjälpmedel. För oss är det självklart att vara ISO- certifierade då det kommer till säkerhet på höga höjder. Hyr allt för bygget hos oss. Vi har dessutom olika typer av . Tholmarks erbjuder även kurser.


Kontakta oss så hjälper vi dig! Vår placering i närheten av Stockholm Arlanda gör att vi har en extra hög servicenivå då det gäller snabbhet och möjlighet att leverera liftar till exakt det ställe inom flygplatsen där de behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.