fredag 1 augusti 2014

Skruvautomat test

Test automatskruvdragare. TexT: KATARINA CONNHEIM foTo: MAGNUS LIAM KARLSSON. Hilti är komplett och hade alla fördelar, trots att den är batteri- driven. En riktig fullpoängare bland våra testade automatskruv- dragare, enligt bygglaget på JM.


Tre skruvautomater och en skruvd. Byggarens testpiloter har testat tre skruvautomater och en skruvdragare av olika märken.

Krångligt och bullrigt lyder ett par av omdömena men kompakt, stark och skön är andra beskrivningar. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Behöver en ny skruvautomat , det har kommit en del nya och har dåligt koll på vilken som är den bästa idag.


Priset är oviktigt, likaså märke. DMH testar batteridrivna skruvautomater. De sladdrivna skruvautomaterna har gjort sitt. Att kunna skruva upp till 1mgips på en laddning är mer än väl godkänt.


Ladda ned DMH:s test av batteridrivna skruvautomater här!

Särskilt när jag uteslutande jobbar helt ensam och hade massor av skivmonteringsarbete. Att stå och pressa en gipsskiva mot en vägg, försöka få upp en gipsskruv ur ena fickan och para ihop . Mycket välbalanserad och kraftfull skruvautomat med hög kapacitet. Skruvdragare, Batteri, 18V, 2. Välkommen till PriceRunner! Internationella butiker.


MAX har ett skönt gummerat och ergo- nomiskt handtag som sitter som gjutet i handen. Maskinen är lite tyngre än. I DMH:s test lyckades vi dra in imponerande.


Nu kom Bosch inte upp i. Bäst i test i Den Moderna Hantverkaren sep. Ett verktyg för proffset! Använd denna spikpistol för spikning av invändiga dörrar och fönster samt taklister. Kompakt 18V skruvautomat med borstlös motor och magasintillsats.


Lång driftstid tack vare att verktyget endast drar st. Den vanlige hemmafixaren som bara ska skruva upp några tavlor eller anlägga ett altandäck behöver inte lägga flera tusen kronor på sin skruvdragare. Men för större projekt som till exempel ett nytt tillbygge till huset krävs en kraftigare maskin.

Gipsskruvdragare samt skruvautomat när magasinet MAär påkopplat. Vridmoment, max (mjuk) Nm. Här kan du läsa de senaste nyheterna inom Digitalisering samt kommentera och dela artiklar du tycker om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.