torsdag 19 februari 2015

Bästa ipad spel 2016

Det finns gott om titlar att välja på om du har en Ipad. Mlistar tio av de allra bästa. Apple TV: Den ultimata guiden till de bästa apparna.


Nytt IOS- spel programmerades på Ipad – se den häftiga trailern. Gratis är nästan alltid gott. Eftersom de är gratis kan du ladda ner alla och testa enkelt!

Här är de allra bästa gratis-apparna för Ipad. Här har du en maffig lista med superba speltips till din padda. Brädspel är mer populärt än på länge, och det är lätt att förstå varför. Att samlas några stycken runt en spelplan är ofta en mer social upplevelse än att starta igång ett datorspel, och det finns dessutom så många spel att välja mellan att det går att hitta roliga alternativ oavsett hur mycket (eller lite) tid som . I åtta olika kreativa minispel får man vara med och skapa feststämning och klara olika utmaningar.


Spelen går exempelvis ut på att duka, göra hamburgare och stapla paket. Det här är ett spel som på ett lekfullt sätt låter barn lära sig mer om batteriåtervinning och olika typer av batterier. Apple har tittat tillbaka på året som varit och listar nu årets bästa appar.


På första plats hamnar en.

Ipad Pro: Zodiac: Orcanon Odyssey. Apple utser årets bästa appar och spel för iOS. I en stor omröstning lät vi sedan er läsare utse era favoritspel för det gångna halvåret.


Mycket underhållande och roligt spel. Unleash your inner Maverick, become a pilot and conquer the skies. Appokalypsen närmar sig.


I samband med att Apple släpper nästa version av iOS , nämligen iOS 1 senare i höst så kommer mängder med appar (och spel ) till plattformen sluta fungera. Så här får du ut det mesta av din iPad. Den enda invändningen är att spelet tar slut för snabbt – men å andra sidan kan nya nivåer köpas till för en billig penning.


Det svenska musikundret är fortfarande en av världens bästa appar. Ta reda på vilka apps är absolut bäst när du vill spela slots på din ipad. I flera år har Malmöstudion Massive jobbat på The Division och i våras fick vi äntligen släppas lös som specialagenter i ett smittodrabbat New York. Detta massiva onlinespel bjuder på tajta eldstrider, teamwork och en tät stämning.


En tidsslukare av rang, men mycket trevligt i goda vänners sällskap. Apple har presenterat sin årliga topplista över de bästa apparna, spelen , filmerna och musiken som släpptes under det gångna året. Läs hela nyheten på MacWorld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.