fredag 20 februari 2015

Elverk 3fas

Välkommen till PriceRunner! Kvänums Järn har ett brett sortiment av - fas bensinelverk, för att just du ska hitta det rätta elverket för dina behov. Vi kan erbjuda dig kvalitativa elverk från vårt egna märke KVM, samt Honda, Endress och SDMO.


De - fas bensinelverken vi saluför finns i ett flertal olika effekter för att kunna driva olika . En kompakt generator som är utformad för enkel transport och användning. Kipor Dieselelverk ljudisolerat.

Ett mycket professionellt. Ett robust och prisvärt elverk för de flesta användningsområden. Utrustad med stark och bränslesnål fyrtaktsmotor. Elverket levereras med . Köp ditt elverk hos Swedol AB - Bensin eller dieseldrivna elverk från varumärken som Honda eller Glendale. Letar efter ett litet reservelverk med följande egenskaper 1. W är mer än tillräckligt 4. Gärna stor tank, typ 20.


Mycket lämpligt om du behöver ett elverk som låter så lite som möjligt då den endast har en ljudnivå på ca dB.

En mycket robust och välgjord maskin för dig som vill ha ett elverk utöver det vanliga. Finns även som - fas. Dieseldrivet elverk försett med Mellgas driftsäkra dieselmotor med elstart, sykrongenerator, batteriladdningsuttag volt, voltmeter, överbelastningsskydd och stor bränsletank vilket ger lång driftstid. Levereras med startbatteri. Effekt, kontinuerlig ( - fas ) kVA.


De flesta är anpassade för en fas , men det finns ett par större reservelverk med dieselmotorer som klarar tre faser. De har olika kapacitet och lämpar sig därför för olika användningsområden. Kipor elverk KDE46S dieseldrivet elverk.


Visa filter Stäng filter. Produktbild Generator bensin - fas. Spänningsrelering av - fas elverk (AVR).


Jag har som minst dum på el fått i uppdrag att försöka fixa till jaktlagets elverk som är en gammal diesel med en Asea geneator. Ett professionellt dieseldrivet elverk med - fas uttag. Motorn är sammanbyggd med vibrationsdämpad ram.


Detta elverk passar mycket bra för professionellt eller privat bruk. Efter som jag beskyllt folk för att dra igång diskusitioner utan riktig problem så ska jag göra det nu. När jag köpte mitt fas elverk på 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.