onsdag 25 februari 2015

Vägreggad atv 2017

Vanliga Frågor Inför ATV Köp. Med över År i branschen har vi på ATV Huset stött på nästan alla frågor och funderingar som du som kund kan ha innan ett ATV Köp. Här nedan har vi listat några av de vanligaste frågorna vi får inför ett fyrhjulingsköp.


Idag finns det många olika märken och modeller att välja på och det är . Oklara regler med fyrhjulingar på väg i allmänhet.

Alla vägreggade rullar ju också olagligt för ingen kör ju med hk spärren kvar. Anmäl till moderator Loggat. Fyrhjuling hur skall man resonera? Köpa ny ATV möjlighet att dra av moms?


Nu är ATV -frågan: registrera eller inte? EU-beslut om skärpta avgasregler för motorcyklar och fyrhjulingar. Regeländringen innebär att .

Med fyrhjuling menas här ett fordon som föraren sitter grensle på och som har ett styre, en eventuell passagerare sitter bakom föraren. Mycket förenklat är all körning på barmark i terräng med motordrivna fordon förbjuden, även om de flesta fyrhjulingar är konstruerade för att klara terrängkörning. Nu finns motorvärmare att köpa till CF Moto.


Det finns några undantag . För att köra fyrhjuling krävs alltid någon form av körkort eller förarbevis. Eftersom fordonet finns i olika fordonstyper skiljer sig kraven åt ganska mycket. Gemensamt för alla är att det krävs en trafikförsäkring för att få användas i trafik.


Här hittar ni en erfaren ATV Specialist som även servar och säljer MC. Cross) Vi har produkter i alla segment från fritid till arbetsmaskiner och tävling. Går lite i funderingar i att införskaffa en ATV 4xfyrhjuling.


Rancher FM, Rancher AT, Rancher IRS, Foreman och Rubicon. Honda har fyrhjulingar för alla behov! Hondas fyrhjulingar har sedan mitten av 80-talet präglats av kvalitet och styrka.


Riktiga transmissioner utan variatorrem samt längsmonterad motor utan effektkrävande vinkelväxlar och knutkors gör att du får ett . Vi har i Sverige olika sorters registrerings format på fyrhjulingar.

I dagsläget så har vi ingen information när Eurovägregistrerat kommer. Info: För omgående leverans. Färg: Gul Typ: 4-hjuling. Pro Amor Nerfbars med kickup fotpinnar ingår.


Värde ( 995kr) Motostar, Yamaha YFM700R Special . På Blocket kan du se Motorcyklar annonser i Stockholm. En vägregistrerad ATV får köras på allmänna vägar om föraren har A- eller B-körkort. I och med vägregistrering av en ATV begränsas dock effekten på fordonet till max kilowatt, vilket motsvarar cirka hästkrafter. Majoriteten av alla som köper fyrhjuling väljer vägreggad , berättar . Koldioxidbeloppet höjs nämligen från till hela kronor för CO2-värden mellan och 1gram och till 1kronor per gram över 1gram. Jag har kommit fram till att jag ska köpa mig en vägreggad 4-hjuling Nu till sommaren.


Och då kommer ju funderingarna. Alla ATV ska ju va strypta till 20hk, men att ta bort minst någon strypning brukar många göra. Och om man nu bara vill ha lite mer drag i den men inte någon speciell toppfart så borde ju .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.