tisdag 24 februari 2015

Youtube stora maskiner

Unsubscribe from BarnensVideos? Pågående ombyggnation av Lugnets backstadion. En grävmaskin är en typ av anläggningsmaskin som bland annat används för grävning och rivning.


I reportage får vi möta stora maskiner som jobbar i hamnar, gruvor, på flygplatser och på bondgårdar. Maskinerna rullar, gräver, lyfter, skyfflar, sl. Volvo A30G Dumper With Meter Wide LGP Tires Vs A40F With None LGP Tires.

Volvo Articulated Hauler (dump trucks) F-Series A25F, A30F, A35F, A40F. Stora maskiner - Brandbilar (Barnprogram) -. Enorma trädfällningar, stora maskiner och kolning. Det händer alltid spännande saker i skogen och här är våra favoriter bland skogsfilmer. Har också en traktor tokig kille.


Lilla röda traktorn - den har kollats på många timmar här. Det här var verkligen en dag för alla – små som stora – som älskar stora maskiner ! By: BarnensVideos ~ Bitrate: 3Kbps ~ Source:. By: Fred ~ Bitrate: 3Kbps ~ Source:.

Hos oss hittar du ett stort utbud av maskintjänster. Både mindre hyrmaskiner utan förare men även större entreprenadmaskiner med eller utan förare. Våra olika typer av maskiner passar såväl stora som små projekt.


Maskinparken är modern, miljögodkänd och varierande i storlek för att passa alla uppdrag. Dess förespråkare avgudade förstås automobilen. I denna nya tingest fann de en konkret metafor för frihet, fart och blin irrationell hänförelse. Men att lockas av höga hastigheter är också att lockas av de stora faror som fartblindheten medför. Och futurismen höll naturligtvis . Utkommer elva gånger per år.


Idag är fokus på Gällivare, där vi bland annat får veta var uttrycket gällivarehäng kommer ifrån. Traktor Power ges ut av. Dessutom pratas det gruvor såklart och att de är bäst i Sverige på uthållig tillväxt.


Och naturligtvis om att Avicii har spelat in en video i Gällivare, som har 1miljoner visningar på. Samma problem för samtliga, stora laster måste hanteras ovanpå lös lera. SGF Väst Diskussionseftermiddag - Bärighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.