fredag 20 februari 2015

Bonnet skogsvagn

Jag undrar om någon här har testat bonnets griplastare? Jag vet att den är tillverkad i kina, men jag tycker den ser bra ut. Någon som har några erfarenheter av den kärran? Skogsvagn Myran - Köp online på bonnet. Den är galvanisera har ledbart drag, solida axeltappar och avtagbara stöttor.


Klättrande, smörjbar boggi ger bra terräng- och köregenskaper.

Specifikationer: Dimension, ra6x6cm. Mycket prisvärd i fin kvalitet. Gripklons maxöppning är cm. Kranens svängradie är 1grader åt båda hållen. Har gjort lite filmer och skrivit en del på min hemsida om bonnet vagnen jag haft i lite över år.


En smidig och lättkörd skogvagn anpassad för tuff terräng och maximal rörlighet. Välkommen till PriceRunner! Ekipaget är tillverkat i Kina och har drivning på boggin i form av robsonrullar.


Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Jämför priser och läs recensioner på Släpvagnar. Galva ledbart drag, solida axeltappar, avtagbara stöttor, klättrande smörjbar boggi. Driven Forest Truck for ATV Wheelbarrows or smaller tractors.


Hours of use: Driven forest trailer for ATV 4-wheelers or smaller tractors. Gotlands ledande Cykel- och MC-varuhus med butik centralt i Visby. Service och reservdelar! Palms skogsvagnar är flexibla och stabila.


Kranpelaren har en låg tyngdpunkt vilket minskar tipprisken. Klik på et billede for at se flere detaljer. SKOGSVAGN MED KRAN Bonnet huggarvagn med hydraulisk kran.


Smidig, lättkörd anpassad för tuff terräng och maximal rörlighet. Flerspaksstyrr finns även med 2-spakssystem. Klikk på et bilde for mer detaljer. SV: Lunningsvagn eller timmervagn ATV. Tyckte den såg någolunda rejäl ut .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.