onsdag 18 februari 2015

Maanrakennus oulu

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. KK Kanto Oy on pääasiassa Oulun seudulla toimiva maanrakentamisen ammattilainen. Autio Oy Infrapalvelut on eräs vanhimmista Oulun alueella toimivista maarakennusalan yrityksistä.


Nykyaikainen maansiirtokalusto ja . Monipuolinen maanrakennus ja maansiirto Oulun seudulla kuuluvat Tojeksi Oy:n ydinpalveluihin.

Teemme kaiken aina pohjatöistä poiskuljetuksiin. Luotettavuus, joustavuus ja toimintavarmuus kuvaavat yritystoimintaamme parhaiten ja näiden . Oulun Piharakennus tarjoaa maanrakennustyöt kattavilla palveluilla kaikille asiakasryhmille. Perustukset, kaivuut, paalutukset - lue lisää!


MAANRAKENNUSTA JA KAIVINKONETÖITÄ OULUSSA. Maanrakennusliike Pietilä Ky on oululainen perheyritys, joka on perustettu v. Hyvä asiakaspalvelu on perheyrityksemme kunnia-asia!

Paavo Pietilä aloitti yritystoiminnan v. Toimitilamme sijaitsee Oulussa. Meiltä saat myös kuljetuspalvelut. Vankka kokemus, ammattiylpeys ja ympäristön huomioiminen ovat toimintamme kulmakiviä. Yrityksen liikevaihtoluokka: 0–milj. Säävälät Oy – maanrakennusta Oulussa.


Lähde: Fonecta-konserni. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin Oulussa ja lähikunnissa. Maakaapeliasentaja ja maanrakentaja Pohjois-Suomesta, Oulun naapurista.


Paljonko maksaa maanrakennustyöt Oulun seudulla? Katso Urakkamaailman kautta kilpailutettujen maanrakennusurakoiden toteutuneet hintatiedot. Zatelliitin eritasoliittymässä liikenne ohjattiin kiertotieltä uusille silloille viime yönä. Samalla alkukesällä avattu kiertotie poistui käytöstä. Olemme Oulussa toimiva maarakennusalan yritys.


Maarakennus Kamara Oy hoitaa – milj. Ammattimiehet ja nykyaikainen kalusto takaavat lopputulokselle erittäin korkean laadun.

Niskanen Services Oy tekee maanrakennus - ja pihatyöt Oulun seudulla. Ydinosaamistamme metsuripalvelut, kaivinkonetyöt ja viherrakentaminen. Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on ajokokemusta yhteensä yli kolme vuotta maarakennuskoneella.


Koulutukseen hakeutuvan tulee olla 20–29-vuotias ja peruskoulun . Vuokraamme myös maanrakennuskoneita. Avoin työpaikka: Työnjohtaja ( maanrakennus ) - Sihti Oulu Oy, Oulu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.