torsdag 19 februari 2015

Elmätare 3 fas digital

Elmätare , IP 2 IP 4 Mätpunkter Kwh, Frekvens 60Hz, Fast installation, Noggrannhetsklass B, 1. Elenergimätare användbar som undermätare för dig som vill mäta elförbrukningen för t. Display med visning av total förbrukning, momentan förbrukning, ström och fasspänning. Observera, denna text är maskinöversatt. Den CMDMID är en modern energimätare för DIN-skenan.


En väldigt lätt mätare att installera då de svarta klorna runt inkommande faser.

Sändaren kan kopplas ihop med displayen och nätverksmottagaren som möjliggör visning i din telefon, dator eller surfplatta. Du kan enkelt ställa in vilket kilowattpris och på så sätt visa kostna se under vilka tider som det drar . Mäter följande: TH I och THD V. Nätverksanalysator - fas , LC ström-spänning- kWH 72x72. Kompakt nätverksanalysator för frontmontage 72x72xmm. Digital trefasströmräknare för montering på DIN-skena i undercentraler. Energimätare Digital 1-fas.


Modulär enhet för montering på DIN-skena. Integrerat pulsinterface typ SO Intern effektförbrukning: 3W.

You do not have the required permissions to . GM3T är en energimätare för 3-fassystem när strömtransformatorer används. Den är kompakt, endast moduler bred och har självförsörjd manöverspänning. Mätaren är debiteringsgodkänd enligt MID (MI003) med en noggrannhet Klass B. Med en elmätare (energimätare) kan man enkelt se vad elförbrukningen är för en värmepump, lägenhet, villa eller annat som kräver mätning av förbrukning, vi har energimätare som mäter både 1-fas och - fas. Vissa av elmätarna har även en funktiom där man direkt kan läsa av ström och effektförbrukning, mycket praktiskt.


Var kan man som privatperson köpa en elmätare av hyffsat god kvalité, för inte allt för mycket pengar? Vill hålla koll på värmepumpen. En digital mätare och en analog.


Det är sådana mätare som. De är chockerande billiga, ca 100:- för enfas och 234:- för - fas. Designen var inte modern, så jag är . En eller trefas elmätare med integrerad M-Bus där förbrukningen även presenteras i LCD-display för aktiv energimätning och kostnadsfördeling. Monteras på DIN-skena och passar i en standard NORM- central.


Direkt anslutning upp till 45A (1-fas) och 65A ( - fas ). Att kunna läsa av aktuell effekt samt total förbrukning. Andra finesser ses som bonus. Vilken digital elmätare som helst bör klara det, dock kostar de ju några tusenlappar styck.

Sveriges ledande el-teknikgrossist. Carlo Gavazzi Elmätare EM24DINAV53DM1PFA. Kapslad IPDinmonterad Upp till 5A PDF-Datablad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.