fredag 27 februari 2015

Ved trelleborg

Et formål, der knyttede sig til togterne . Oplev vikingernes hverdag, invitér kollegaerne på teambuilding, eller tag hele familien med. Få mere at vide om kongeborgen ved at besøg museum på Trelleborg. Modeller, arkæologiske fund og rekonstruktioner giver et levende indtryk af Trelleborgs historie, beboerne og borgens funktion.


Gå i vikingernes fodspor.

Museet tilbyder i påsken, . Velkommen til Vikingeborgen Trelleborg! Historisk fæstning og spændende museum. Pladsen er beliggende på et ryddet område i en mindre kirsebærplantage ved siden af museet Trelleborg. Udenfor museets åbningstid er der gratis adgang til fortidsminder og museets arealer. Bag projektet står Slagelse Kommune, som har afsat mio.


Polen, da smykker og våben i gravene er fra dette område.

Sandsynligvis var de lejede soldater med deres familier, altså professionelle soldater fra . Man er dog siden blevet klogere på deres konstruktion, og der er almindelig enighed om, at den tilsvarende rekonstruktion (version ) på Fyrkat ved Hobro er tættere på de oprindelige huses udseende. Kontrol over landskabet. Placeringen af en stor borg på dette sted har ikke været et tilfældigt valg for vikingerne. Borgen er på tre sider beskyttet af åerne Tude Å og Vårby Å. Disse har også fungeret som transportvej mellem borgen og Storebælt, der ligger tre kilometer væk.


Moovit vil give dig beske når du skal af — du behøver ikke konstant at tjekke, . Tak tak, det var dejligt, at bevise, at jeg stadig kan begå mig på den internationale bane. Hvad mener du er årsagen til at du lykkedes ? Flygtninge truede med at hoppe fra færge ved Trelleborg. Det førte til en redningsaktion torsdag aften. Hadsten ved hjælp af spunsvægge de kommende uger.


Harald Blåtand eller hans søn Svend Tveskæg. Vikingetidens militære mesterværker. Trelleborgene ved Slagelse, Hobro og Løgstør er vikingetidens militære mesterværker og prestigebyggerier.

Bygherren formodes at være Harald Blåtan og han fik disse kæmpe borge opført over hele landet på kort tid. Trelleborg ligger ligesom den nyfundne Vallø Borgring også på Sjælland. Hvad de blev brugt til, og hvorfor de kun blev anvendt i få år, . Big jetty and restaurant south of the camparea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.