tisdag 24 februari 2015

Oljebytarpump mekonomen

Jämför priser och läs recensioner på Båttillbehör. Välkommen till PriceRunner! Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hält för mycket olja i motorn.


Ansluts enkelt med klämmor till bilbatteriets poler. Suger upp oljan genom oljestickans hål på motorn.

Ny båt nya bekymmer,har införskaffat en modell större,som innefattar dubbla Tamd6 dessa rymmer 20l olja st. Så nu till saken,vill ha en bra fu. Tips: Köp oljebytarpump , så slipper du krångla med oljepluggar under bilen etc.


Sparas in på ett-två oljebyten! Jag prövade för ett par år sen att suga den kalla oljan med en elektrisk oljebytarpump och en tunn slang nedkörd . Pumpar upp vakum i behållaren så står den och suger av sig själv ett tag, sen pumpar man lite och så och till sist är det tomt. Hade det funnits enelektrisk hemma på båtaffären hade jag nog köpt en men nu fanns det inga.

Men det skräpet man kan köpa på mekonomen och clas ohlsson , fy f-n vilket skit ! Enkelt att tömma men jäkligt bökigt att fylla på ny olja, men jag köpte en elektrisk oljebytarpump på biltema och det funkade super. Växellådan blev som ny, värt pengarna och besväret. Det är tydligen en mineralolja. Snack: Blev förärad en elektrisk oljebytarpump på fars dag förra året, skulle använda den för första gången i veckan vid oljebytet. Oljebytarpump mekonomen.


Marinshopen säljer båtreservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer, tillbehör och reservdelar besök vår webbplats! Jag investerade kr på Biltema för deras 12V- oljebytarpump. Jag pratade med mekonomen och dom sa att man absolut inte ska göra det själv på automat (tiptronic) lådan. Serva gräsklipparen själv.


Gör det själv service på gräsklipparen. Här guidar vi dig hur du servar gräsklipparen utan dyra omkostnader. Ska byta växellådsolja nästa vecka men vilken är bäst. Har en Fiat jdt -01.


Click here to show products without images.

Go to the productFind similar products. Products without images have been hidden. En oljebytarpump underlättar också (köpte på Jula för 99:-). Tyresö så blir det klirr i mekonomens kassa.


Volvo original eller likn. Räcker en liter eller ska jag köpa två? Med den är det bara att pumpa i ny olja. MPM Marine 15W-universella mine- ral marinmotoroljan är speciellt lämp.


GPS-larm med inbyggda antenner som ger exakt position via SMS. Du kan se exakt var den befinner sig på karta i mobilens display. MiniFinder meddelar via SMS om det skulle flyttas ifrån den g. När vinterdäcken inte räcker till får snökedjorna ta över. Hjulfixeringshandtag med ergonomisk utformning som bara kräver en rörelse med en hand.


Och så har Jula sådan här. Kräver bara 12V, så med den kan man byta olja var som helst. Mekonomen - det är en vanlig liten sak i mässing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.