torsdag 19 februari 2015

Kanalfläkt ec

Nu har EC-revolutionen nått kanalfläktssegmentet. Spara upp till av energin med en kanalfläkt EC. Vi har Sveriges lägsta priser och snabba leveranser. En billig kanalfläkt med EC-motor som är bra för miljö och plånbok!


Varmt välkommen som kund till oss.

Beställ din kanalfläkt EC direkt i vår webbshop. Motortyp: AC motorer (99). EC ( Lågenergi) motor (50). Kanalfläkt CK 1C EC Ventilationsfläkt med EC motor. KD EC , rund kanalfläkt.


EC -motorer, hög effektivitet. Integrerat elektriskt motorskydd. Levereras med monteringsfäste.

Potentiometer medföljer för enkel injustering. EC -fläktar är mycket energieffektiva och är enkla att reglera. De kan varvtalsregleras steglöst för att matcha luftflödesbehovet, potentiometer medlevereras.


CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn är energieffektiv och har underhållsfria dubbelkapslade kullager. EC - kanalfläkt till rätt pris och med inkluderad varvtalsstyrning.


Fläkthjulet är utrustat med . Inte bara bra för miljön utan även för plånboken, tack vare låg driftkostnad och lång livslängd. K EC -serien är avsedd för montering i kanal. Alla K-fläktar har minst mm lång anslutningsstos.


För att underlätta installationen har K-fläktarna förmonterade montagekonsoler som standard. Ytterhölje tillverkat av förzinkad stålplåt. Prova att installera EC fläktar istället för de hederliga AC fläktarna, och upptäck enkelheten och fördelarna med EC. Nu har vi kampanjpris på kanalfläkt EC med tillhörande reglering. Hög prestanda och driftsäker.


Kompakt med hög kapacitet och verkningsgrad.

Ser nu över alternativen och landar nog i att sätta en kanalfläkt på vinden. Jag skulle vilja styra fläkten baserat på luftfuktighet i kanalen så att hastigheten ökar vid t. Det finns ju givare som kan sättas i badrummet, men jag vill helst undvika kabeldragning och om möjligt samla allt på vinden och . En isolerad cirkulär kanalfläkt. IRB EC har mycket hög verkningsgrad och med varvtalsreglering minskar energianvändningen med över jämfört med AC. Besök vår webbplats för mer information om vårt fläktutbud. EC-motor, borstlös med hög effektivitet och lång livslängd 1 varvtalsreglerbar utan extra ljudalstring Hastighetsreglage inkluderat Kan kompletteras med extern varvtalsstyrning Låg ljudnivå Mjukstart och integrerat . Nya AC 1NR är en rörformad kanalfläkt för ø 1mm ventilationskanaler.


The fan speed can be adjusted with a built-in potentiometer, 0–10V. If necessary, an external regulator can be attached. It is recommended to install the CK in-line duct fan to the ventilation duct using duct clamps. MK duct clamps are made of pre-galvanised steel and they .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.