fredag 20 februari 2015

Jobba för röda korset

Vill du jobba hos Röda Korset ? Vi söker ofta värvare, delegater, praktikanter och handlingskraftiga människor som vill arbeta med Röda Korset. Vi har också många spännande volontärsuppdrag. Som volontär kan du hjälpa andra människor på en mängd olika sätt, och inom Röda Korset finns massor av intressanta möjligheter till volontärarbete.


Personligt och frivilligt engagemang är själva livsnerven i Röda Korset , och vi erbjuder en mängd olika sätt att engagera sig på.

Vare sig du blir volontär, medlem eller startar en egen insamling för det ändamål som du brinner för så kommer du att göra skillnad! Röda Korsets biståndsarbetare arbetar ute i världen och för fram hjälpen där nöden är stor. Vi behöver hela tiden hjälparbetare med olika yrken.


Jag har länge gått och funderat på att åka utomlands och jobba för Röda Korset i utsatta länder. Min mamma va iväg i Afrika på det sena 80-talet men hon är osäker på om det fortfarande finns kvar. Så jag undrar om det är någon som vet hur man ska gå tillväga?


Eller om det finns andra föreningar som . Jobba på Röda Korset som Sverigedemokrat?

Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb. Aqua Barn AB söker nu en strukturerad HR-ansvarig till vårt huvudkontor vid Röda Sten. Du arbetar i lönesystem Edison samt i bokningssystem KeepTrack.


Arbetet innefattar heltidsarbete med start . Här hittar du lediga jobb och praktikplatser på Röda Korsets Ungdomsförbund. Lediga Röda Korset jobb på Indeed. Recensioner och omdömen från anställda på Röda Korset om karriär, kultur, löner, förmåner, ledning, jobbsäkerhet med mera. Kuvaaja: Jarkko Mikkonen.


Anställd personal jobbar vid de frivilligas sida runt om i Finland. Du hittar alla Finlands Röda Korsets lediga . Besök företagsprofilen för röda korset och läs mer om röda korset jobb och karriärmöjligheter på Monster. Johanna Persdotter från Röda Korset och Maja Magnusson från människorättsorganisationen FIAN berättar om sina arbetsroller, karriärval och vägar för att nå sina jobb. Vilka är deras erfarenheter av att arbeta i en stor respektive liten människorättsorganisation?


Vilken utbildning och vilka erfarenheter efterfrågades när . Karriärvägar och arbetsroller inom Röda Korset och människorättsorganisationen FIAN. Röda Korsets folkhögskola ligger längs Stockholms tunnelbanas röda linje i förorten Skärholmen.

Här kan du på allmän kurs läsa in gymnasie- och högskolebehörighet, du kan studera med internationellt fokus inom dokumentärfilm, mänskliga rättigheter, ledarskap och hållbarhet. Du kan också gå kurser i antidiskriminering . Vi söker en senior opinionsstrateg som kommer att spela en central roll i att göra Svenska Röda Korset till en starkare aktör i samhällsdebatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.