torsdag 26 februari 2015

Stålbyggnader

Västanfors Stålbyggnader har stor erfarenhet av stålkonstruktioner. Temahallen har levererat hallbyggnader, stålhallar och stålbyggnader i mer än år till Sverige, Danmark och Norge. Läs om våra hallbyggnader här!


Projektering, konstruktion, produktion och montering. EAB är en entreprenör som tar fullständigt ansvar för allt som gäller stålbyggnaden.

EAB stålbyggnader - en del av totalentreprenaden. När det gäller stålbyggnader är EAB alltså mer än bara tillverkare. Snarare en del av totalentreprenaden, där vi tar fullständigt ansvar för allt som gäller . Kontaktuppgifter till DS Hallen Stålbyggnader AB Falkenberg, telefonnummer, adress, se information om företaget. Stålbyggnader - stålbyggnader , stålhallar, hallbyggnader, lagerhallar, php, 24mx race tält 3x3m easy up, 3xeasy up, 3xtält - företag, adresser, telefonnummer.


Tectum Byggnader AB har lång erfarenhet inom stålbyggnader och har byggt industrihallar, ridhus, lagerhallar och mycket mer. Bilder och texter tillhör DS-hallen.

Och så vill vi att det ska vara. Medans många arbetar med fasta mått, har vi valt en annan väg. Det ger dig större frihet och flexibilitet.


Med en hall från EAB är möjligheterna i princip oändliga. En del av totalentreprenaden. KONTAKTA OSS – VI LÖSER DET MESTA.


Självbärande stålstam ger våra konstruktioner nästan obegränsad flexibilitet och fri takhöjd. Vi kan bygga upp till meter pelarfri bredd och så långt du vill. Alla våra stålbyggnader kan levereras brandklassad.


Vi levererar allt från byggsats till hela . Anpassningsbara stålhallar efter dina behov. Vad händer med stålskelettet i en skyskrapa när det börjar brinna? I ett unikt labb vid Purdueuniversitetet kan stål och betonggolv utsättas för realistiska brandprov. Stålab gör alla typer av stålbyggnader från enklare hallar till mer kvalificerade byggnader med en helhetslösning. Enklare hallar görs oisolerade eller isolerade utefter önskemål.


Om byggnaderna är höga eller har stor yta är inga hinder för oss, vi har den kunskap och kapacitet som behövs.

En stålbyggnad är det närmaste du kommer en permanent byggnad utan att behöva bygga. Vi har byggt processbyggnader, . Ett skelett av stål utgör konstruktion och beklädnad på en byggnad som kan inrymma industri, lantbruk, lager och mycket annat. Med tilläggsutrustning finns det en lång rad olika användningsområden. J3M Structure levererar och monterar stålbyggnader i olika omfattningar, allt enligt dina önskemål.


Med hjälp av vår projekteringsavdelning kan vi anpassa st. Vi är ett privatägt och alliansfritt företag, som utvecklar och konstruerar, marknadsför och säljer,. Göinge Mekaniska bygger och levererar stålbyggnader och stålhallar för att behaga dina behov och önskemål.


Kontakta oss idag så hjälper vi dig hitta rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.