tisdag 17 februari 2015

Gardiner ull

Alle våre ullpledd er 1 ull. Les mer om ull og vedlikehold av ull her. Vi er opptatt av vårt samfunnsansvar, og bærekraftig produksjon og hensyn til miljøet er viktig for oss.


Vi jobber for tiden med å få vår ullproduksjon sertifisert i henhold til . Vi syr dine gardiner til konkurransedyktige priser og i tillegg av ca.

De fåes med legg, rynkebånd og som liftgardiner, panelgardiner og gardiner med ringer. Besøk en av våre butikker og få et uforpliktet tilbud. Finn vårt store utvalg her. Klikk her og finn inspirasjon i vår gardin katalog . Løst hengende snorer kan f. Drømmen var tykke, lange gardiner i ull , med striper i blått, grått, beige og offwhite.


Men da hytta stod ferdig og prøvene ble testet, falt valget på helt enkle offwhite gardiner. Jammen godt vi ikke hadde kjøpt metervis med dyrt stoff (for mange av hyttegardinstoffene er ubehagelig dyre) og sydd dem på mål!

Stoffet har en bredde på 150cm og inneholder ULL og LIN. Flott å kombinere med andre ullstoffer og lin. Vi har lekre stoffer som matcher. Gardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster.


Handle enkelt online hos Ellos. Interiørtekstiler har lenge vært en del av veveriets standardkolleksjoner. Med ny teknologi kombinert med solid tekstilkompetanse har . Om du har et rustikt preg i materialbruk ellers, bruk tekstiler av naturmateriale, f. COLEFAX AND FOWLER Tidløse tekstiler i lin, silke, bomull og ull.


CHENILLE serien fra Colefax and Fowler har slitesterke møbelstoffer som passer i private hus, leiligheter, sommerhus, hytter og hoteller. Vår systue gjør alt av interiørsøm og kan tilby søm av puter, gardiner , sengetepper, omtrekking av . Når du skal planlegge gardiner , er det mange hensyn å ta. Er det varmeovner, innsyn fra naboer og vei rett utenfor? Eller kommer solen inn altfor tidlig og forstyrrer.


Husk at gardiner i ull og silke alltid må fores.

Tekstiler gjør så mye for et rom, og jeg er så glad for å kunne hente inn igjen mye mer varme til interiøret med gardiner i flere rom nå. Jeg forelsket meg i ullgardiner for en stund siden, og har tenkt at det måtte bli et godt naturmateriale som ull når det først skulle bli mer gardiner. På gardinene til stuen og . Hvor får jeg tak i mørkebrune ullgardiner? Pent brukte ull gardiner 120x85cm eller kan brukes som ullpledd.


Vi selger stoffer, sytilbehør, symaskiner, service på alle symaskiner. Her finner du markedets bredeste utvalg av stoffer, bånd og blonder. Kom og besøk oss i Lillestrøm sentrum. The Isle Mill er en skotsk tekstilprodusent, med 2års historie.


Den hyggelige stilen og de gode fargene gjør disse stoffene veldig anvendelige for det norske markedet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.