onsdag 20 juli 2016

Bästa apparna iphone 2017

Då är det hög tid att utrusta den med de bästa möjliga apparna för en mängd olika tillfällen. Vi listar guldkornen från App Store! Det första är alla redigeringsmöjligheterna i . Med Bankid kan du logga in på de flesta svenska internettjänsterna, deklarera, göra bankärenden och mycket mer.


Den är faktiskt en av svenskarnas favoritappar och den app som fått Apple att göra ett undantag från sin interna policy kring vad appar får göra och inte göra.

Appen är snabb och kraftfull. Du kan enkelt ställa in sofistikerade mute-filter som håller ditt flöde rent så bra det går, synka var i flödet du håller på att läsa mellan olika enheter (inklusive Macversionen av appen ), och som vi visar på bilden här: Hålla koll på vilka som har gillat, retweetat och citerat dig. Här är vi samlat de bästa spelen till mobilen. Vi har hittills hållit oss till appar och undvikit spel, bland annat eftersom det finns så himla många men också för att smaken har lika mycket med saken att göra som funktionalitet och goda designprinciper.


Men ingen regel utan undantag. Om du inte redan vet vilka spel du vill ladda ner . Apple har skickat oss hur topplistorna ser ut i Sverige.

Det ligger så klart några svenska appar med högt upp. Apparna är uppdelade i kategorier, så att det blir enklare att hitta de som intresserar dig. Som prenumerant kan du läsa hela artikeln samt de tio senaste numren av PC-tidningen i mobilen eller pekdatorn via . I praktiken så är DN- appen bara en genväg till tidningens mobila webbsida, men när den hör till de abolut bästa i världen så är det inte konstigt att det räcker långt. Mobila webbsidan i sig utnyttjar pekskärmen bra och låter dig svepa i menyn för att se mer och få en riktigt bra överblick över allt . Telefonen blir alltmer navet i våra liv. Vi samlar våra bilder, våra kontakter, våra innersta tankar, våra möten, vår ekonomi, våra konversationer och mycket mer.


Idag kommer de flesta mobiltelefoner med en solid uppsättning appar för både mail, foto, kalender, anteckningar, surf och dokument. We ARGH Pirates – Klurig skattjakt med pirattema. Apple utser varje år årets bästa appar i flera olika kategorier. Upplägget i Meerkat var i princip detsamma och det var meningen att . Den här uppdateringen handlar om förbättringar och buggfixar, så inget annat nytt som finns att nämna något om. Ladda ner appen och spela Forge of Empires nu!


Så här får du ut det mesta av din iPad. Och bäst av allt: De flesta ä. Eller också behöver din gamla Samsung-mobil eller ramponerade iPad bara ett tillskott av det bästa du kan tanka ned just nu.

VR-glasögon för smarta telefoner finns i alla prisklasser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.