fredag 29 juli 2016

Vad är lagerbolag

Enkel och snabb hantering online. Vi säljer bara lagerbolag som . Ok, så du har bestämt dig för att starta eget. Räkna med många timmar slit, men också mycket tillfredsställelse och nöje.


Du kanske just nu bestämt dig för att antingen köpa ett så kallat lagerbolag , eller registrera dit aktiebolag från grunden. Innan vi reder ut vad som är ”bäst” för dig kan vi reda ut vad ett .

De som bildar och tillhandahåller lagerbolag kan vara, exempelvis en redovisningskonsult eller revisionsbyrå. Lagerbolag är aktiebolag och följer därför reglerna för aktiebolag. Det första räkenskapsåret.


Om fördelar med lagerbolag vs att bilda ett nytt aktiebolag. Har massa funderingar på detta med hur lagerbolag fungerar. Som jag förstår det är det advokater och revisorer som. Som registrerat företagsombud till Bolagsverket registrerar vi aktiebolag i förväg för att sedan kunna sälja aktiebolag till slutkund. Ett lagerbolag är ett nyregistrerat aktiebolag.


Här jämför vi processerna för att starta aktiebolag genom att registrera ett bolag själv eller att köpa ett färdigt lagerbolag.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig när du ska köpa ett lagerbolag av oss så följer här en liten redogörelse för vad det är för typ av information som efterfrågas i vårt beställningsformulär samt vilka val du kommer att behöva ta ställning till. Skillnaden mellan ett vanligt aktiebolag och ett lagerbolag är att lagerbolaget aldrig bedrivit någon verksamhet. Svenska Standardbolag AB tillhandahåller färdigregistrerade aktiebolag, läs mer om våra lagerbolag AB Grundstenen.


Vi erbjuder även publika aktiebolag och eurobolag. Som exempelvis namnet på bolaget, firmateckningen, bolagets verksamhet, adress, hur bolagsordningen ska utformas osv. Detta då bolagen redan har ett unikt organisationsnummer så man slipper vänta på Bolagsverkets handläggningstid. Fördel när man har bråttom. Våra lagerbolag heter Calico.


Jag tänkte därför att det kan vara på sin plats med en mer utomstående redogörelse om hur det går till att köpa ett lagerbolag. Jag har använt Bolagspartner. Du måste precisera inom vilket område du skall bedriva konsultverksamhet samt vad som skall säljas via e-handel. Under dagen då jag väntade på . Du sparar tid och kommer igång snabbt med ditt bolag. Du kan känna dig trygg med att du får stöd och hjälp i att fylla i rätt formulär.


Du får en checklista så du vet vad du behöver göra framöver. Du kan fokusera på verksamheten i ditt kommande företag . Framför allt kan det ta lite tid. Detta färdigregistrerade aktiebolag är vad som brukar kallas ” lagerbolag ”. Varför köpa ett lagerbolag istället för att starta ett eget aktiebolag.

Den stora fördelen med ett lagerbolag är att samma dag du köper lagerbolaget kan du komma igång med verksamheten. Om du vill starta och komma igång med ett aktiebolag, snabbt och enkelt, kan vi på Fortner hjälpa dig att köpa ett lagerbolag. När jag startade Tankafritt.


Jag tänkte däremot att jag tänkte beskriva hur det fungerar, det är nämligen faktiskt en ganska bra grej. När du ska starta aktiebolag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.