torsdag 21 juli 2016

Lackfräs

Kan man klara sig utan denna vid trapprenovering? Eller på andra ställen där man vill ha trärent? Ett otroligt bra redskap när du vill ta bort färg eller lack från trä med kontroll och minimalt slitage på trät.


Ställ bara in önskat djup och koppla in dammsugaren så är du redo att köra! Den är så bra att den förtjänar en egen kategori.

Glöm inte att köpa extra skär så du inte står där och är halvfärdig när skären är slut. Löser problemet vid renoveringen Använd för miljöskonad borttagning av lack och färg från träytor så som trappor, dörrar och fönster. Stort sortiment - Snabba lev. Kända märken, kunnig personal . LF 7S levereras i en pr.


Skulle renovera trappen inomhus och jag ångrar inte köpet en sekund. En gammal målad trapp som skulle göras trären och oljas. Skillnaden mot att slipa är ju helt enorm, och då har jag ändå en bosch gex 1så ingen total skrotmaskin .

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Lackfräs , trapplim och andra verktyg för renovering. Upp till tidsbesparing jämfört med konventionella arbetsmetoder.


För miljöskonande borttagning av färg och lack från plana träytor (t.ex. trappor, dörrar och fönster). Här kan du läsa mer om kreditansökan. Fräsmetoden gör det möjligt att justera fräsdjupet från 0-mm.


Ladda ner bruksanvisning . Lämpar sig även för bearbetning av obehandlat trä. För användning på svåråkomliga ställen, t. Anslutning för utsugning . Jag var runt och letade ny planslip igår, kollade lite olika märken, festool, bosch (blå), makita och metabo. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Har en lackfräs som är ett måste när man ska bl. Ett fantastiskt verktyg som gör jobbet både roligare och effektivare.


Fri frakt vid köp över 5kr. Köpte den i november för 2.

Förpackningsstorlek: ST. Hyresmaskiner i Mälardalen AB. Tillbaka till produktvyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.