torsdag 21 juli 2016

Markhåldon

Med ett markhåldon till din hydraulhammare kan du utföra markhålstagning. Använd din hydraulhammare och don till pålning, påldrivning eller spontdrivning. Markhåldon till hydraulhammare för effektiv håltagning i marken. Idealiskt för pålar och stolpar till vägräcken, parkeringsräcken och påkörningsskydd.


StoneLux utrustning och material för bättre stenreparationer på ett enkelt sätt. Hög kvalitet, hållbara och nästan osynliga reparationer på både natur- och komp.

Markhålsdon kopplas till hydraulhammaren på en grävmaskin. Användning av markhålsdon är jämfört med borrning eller grävning ett betydligt effektivare sätt att göra hål med. Du kan slå hål både lodrätt . Klaravik auktionerar ut maskiner, verktyg och fordon från Sveriges största företag. Ingående i sortimentet till hammarna finns även markhåldon , pål- och spontdon. Konstruktionen på nya RX-serien är enkel och har endast ett fåtal rörliga delar.


Detta gör RX-hammaren mycket servicevänlig och lättskött. Den enkla konstruktionen innebär också att RX-serien är extremt tystgående och . Utrustning för hydraulhammare.

En hydraulisk hammare är ett mångsidigt verktyg. Beroende på vad man väljer att montera kan den användas till mycket. Vi har tillbehör som mejslar, spett, markhåldon , borrutrustning och smörjsystem. Vi hjälper dig gärna att skapa den ultimata hydrauliska hammaren efter just dina behov!


Vi erbjuder uthyrning av entreprenadmaskiner, grävmaskiner och hjullastare samt sorteringsverk. Vi utför schaktningsarbeten i hela södra Sverige. Betongcrasher Rotortiltar till maskiner från till ton. Markvibro till 20ton maskin. Pallgafflar till 20- ton.


Pålagregat för träpålning, rörpålning och markstabilisering. Kabelplogar olika storlekar. De mindre RX-hammarna tillverkas i Sverige på Atlas Copcos fabrik i Kalmar.


De medelstora och stora hydraulhammarna tillverkas i Essen, Tyskland. Matek säljer även CP:s övriga sortiment av markvibratorer och stampar mm. Samtliga priser är exkl.


Ystad med reservation för valutakursförändringar t. Vibroplattor från - 5kg. Hydrauldriven borrmaskin.

Vi har även reservdelar och markhåldon till hydraul-. Matek är återförsäljare för Chicago Pneumatics RX-hydrauhammarserie i Sverige. Företaget säljer även CP:s övriga sortiment av markvibratorer, stampar m m. Kalmar valde att utveckla en ny hydraulhammare med kompakt hammarhus. Till exempel bergborrmaskiner, hammare och spett.


Här drivs en modern internationell fabrik med 1anställda. Försöker få igång en gammal Ingersoll . Brecherlöffel - : Im Lohstueck , K. LIEBHERR, A 9Compact. Maskintrailer, Volvo FH 1 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.